2777
2789
عنوان

کیا با مادرشوهرشون مشکل دارن ؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3984 بازدید | 98 پست

خب حالا چ مرگشه😒

ب نظرم مشکلمادر شوهرا دو چیزه

اولی حسادت ب عروس چون فک میکنن پسرشون دزدیده

دوم هم انتظار دارن اهلاقت مثل ی زن کدبانو و دوران دیده و همه چی تموم وباشه ک در برابر مادرشوهر چیزی جز چشم نگن😒

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
نه اخه عقد کنونم تو سالن نیومد گفت نیومدن فامیلات بفهمن ازت خوشم نمیاد

به درک بگو مریضه گوشه خونس.مادرشوهرمنم نیومد شب عروسی منو ببره عروسی جدابود وفت مونده برا پاتختیا.اصلا مهم نبود برام ولی یه بار داشت بلبل زبونی میکرد واز عروسی یکس تعریف میکرد منم جلوخودشو شوهرم و باباش گفتم تونه شب عروسی اومدی دنبال من نه به من شاباش دادین.لال شد 

هیچی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا چ مرگشه😒  ب نظرم مشکلمادر شوهرا دو چیزه اولی حسادت ب عروس چون فک میکنن پسرشون دزدیده ...

اره همیشه میگه من هرچی میگم تو هیچی نگو 

مراعهدیست با جانان ❤❤
نه اخه عقد کنونم تو سالن نیومد گفت نیومدن فامیلات بفهمن ازت خوشم نمیاد

راضی ب ازدواجتون نبوده از اول؟

پسرش نگفت چرا نمیای؟

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
خدا خودش محافظمون باشه از شر زبون و فکرو ذات پلیدشون و مکرهای مداومشون😐😐

ان شالله خدا خودش مگه از پسشون‌بربیاد چون از بنده کاری ساخته نیست😂

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
میتونم بپرسم چراانقدر ازت بدش میاد؟؟؟اخه میگی واسه عقدتم نیومده اخه از اول نمیشه که بد باشه.

از وقتی دوست بودیم بدش میومد اخه شوهرم جدا شده بود قبلا میگه اون عروس منه تو نمیتونی جاشو بگیری از اون حرفا 

مراعهدیست با جانان ❤❤
وای واقعا نیومد؟ به صراحت میگه ازت خوشم نمیاد؟ 

مادرشوهرمنم جلوم میگه ازت متنفرم 

منم در جواب گفتم منم عاشقت نیستم😒😒😒

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕
از وقتی دوست بودیم بدش میومد اخه شوهرم جدا شده بود قبلا میگه اون عروس منه تو نمیتونی جاشو بگیری از ا ...

اهان

بهترین نگاه دنیا درست قبل از بوس کردنه"""یه ثانیه قبلش
اره میگه به شوهرم من از زن تو خوشم نمیاد نمیتونم به عنوان عروسم بپذیرمش 

بگو به جنهنم😛😛😛

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕