2777
2789
عنوان

خسته شدم از مدرسه

265 بازدید | 28 پست

دوازده انسانی ام 

از هفته دوم مهر من همین جور امتحان دارم پرسش دارم خسته شدم بخدا تا ساعت دو مدرسه هر روز امنحان اگر نمرتم کم شد باید بری دفتر زنگ خونوادت بزنن چرا نخوندی اخه چرا منه بدبخت امسال کنکوری ام چه جوری هم این امتحانارو بدم هم پرسش چیکار کنم اخه امروزم نمیخوام برم مدرسه میخوام درس بخونم خسته شدم بخدا دیگه از همه چی زده شدم حتی دیگه توان برا خوندنم ندارم ناامید و خسته

🌹به اطلاعتون برسونم، کاربری دست دو نفر هست 

من نمیدونم فارسی دیگه چی چی داره که هر جلسه پرسش دارم بلد نبودی باید بری دفتر بعدشم فارسی فقط تو نهایی ها مهمه اصن درس کنکور نیست که اینقدر اهمیت بهش میدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قوی باش مشکلات هست منو چی میگی هزار تا مشکل دیگه دارم قوی باش کنکور بده شغل خوب زندگی خوب در نهایت آ ...

ممنونم❤

نمیشه اخه هی مدیر مدرسه معلما گلایه میکنن چرا نمیای ما نمره مستمر نمیدیم

مدرسه همینه دیگه 

زمانه ما هم همین بود 

سعی کن لذت ببری 

سختی های مدرسه درمقابل سختی های زندگی بچه بازیه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕