2777
2789
عنوان

تهرانیا خواهشا بیاید راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 100 پست
سلام استارتر الان مشکلت قیمت هست یا انتخاب محل زندگی تو کجای تهران ؟ دقیق متوجه نشدم واضح تر بگین

خب پولمون همین قدره جایی میخوایم هم ب پولمون بخوره هم امنیت باشه هم مردم سطح پایین نباشن واینکه به دادگاها نزدیک باشیم همسرم وکیله همونطور ک گفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم دقیقا گلستان کجاست ولی اونجوری به دانشگاه دور میشه فرقی نمیکنه . ولی مطمیینن ۲۲ میتونید خ ...

نه گفتم شناخت ندارم فقط دوستم گفته من دفتر در اختیارتون میذارم که اونم گلستانه که غرب تهرانه

ببین عزیزم شوهرم وکیله و3تا بچه داریم مثلا خونه دوخوابه باشه 80مترتا100

یعنی خرید متری 5 تومن حدودن

رهن و اجاره هم متری 1 تومن حدودن

با این بودجه واقعا بعید میدونم چیز مناسبی پیدا بشه

منطقه 22 یا همون گلستان جای بدی نیست بالاتر از دریاچه هست

اگر میخواد شرق برید باید بیشتر دقت کنید روی انتخاب محله

چون اون سمت یه مقدار محله های غیر مناسبش بیشتر هست

ممکنه بخاطر شناخت نداشتن از تهران سر از مسعودیه و یا بدتر از اون خاک سفید در بیارین که کلا هیچی دیگه ... 

دوستان من آقا هستم خواهشن اینقدر نپرسید !
خب پولمون همین قدره جایی میخوایم هم ب پولمون بخوره هم امنیت باشه هم مردم سطح پایین نباشن واینکه به د ...

بهترین جای تهران از نظر من بعد از منطقه 1 که خب توانایی هر کسی نیست

مناطق 2 و 5 هستن که خودم بچه اینجام

برای رهن و اجاره فکر کنم بتونید با 100 تومن یه کهنه ساز 80/90 متری پیدا کنید

ولی خرید واقعا بعید میدونم

اینجورکه پیداس در قبال اومدن به تهران باید مستاجری اونم نه بالا بالاها رو به جون بخرم شوهرم میگه ارزششو داره چون امکانات فراوانی داره وبرای پیشرفت عالیه بنظر شما تصمیم درستیه

اینجورکه پیداس در قبال اومدن به تهران باید مستاجری اونم نه بالا بالاها رو به جون بخرم شوهرم میگه ارز ...

به نظرم بهتره خونتون فعلا نفروشید رهن و اجاره بدید و بیان تهران یه چیزی اجاره کنید

اصلا عاقلانه نیست خونه خودتون بفروشید و با پولش بیاد تهران چیزی اجاره کنید

ارزش سرمایتون از بین میره

به نظرم بهتره خونتون فعلا نفروشید رهن و اجاره بدید و بیان تهران یه چیزی اجاره کنید اصلا عاقلانه نیس ...

خونه الان ما تو اهواز مثل یک قصر زیباست اپارتمان وطبقه اخره 180 متری بسیار عالی وزیباس منطقه خیلی خوبی هم هستیم 500 یا500خورده ای میره

خونه الان ما تو اهواز مثل یک قصر زیباست اپارتمان وطبقه اخره 180 متری بسیار عالی وزیباس منطقه خیلی خو ...

خونمون کلید اوله هنوزم نرفتیم توش شوهرمم اهواز دفتر بزرگی داره 

بنظر شما بگم اهواز بمونیم اما تو تهرانم دفترداشته باش برای مواقعی که میری تهران کلاس داشته باشه یعنی هم دفتر اهواز باشه هم تهران

خونه الان ما تو اهواز مثل یک قصر زیباست اپارتمان وطبقه اخره 180 متری بسیار عالی وزیباس منطقه خیلی خو ...

500  تومن برای خرید ملک  تو تهران پولی نیست متاسفانه

یا باید متراژ کوچیک 50/60 متری نوساز تو جای متوسط بخرید

یا باید متراژ بالا ولی خیلی کهنه ساز  و ترکیده باز جای متوسط بخرید

یا اگه هم نوساز میخواید هم متراژ بالا  باید برید سمت جنوب شهر