2777
2789
عنوان

تهرانیا خواهشا بیاید راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=71300546]پیروزی وسعتش خیلی. احتمالا خواهرت پرستار میشناسه. ازش بپرس پرستار محله بهتری یا نیرو ...

نیروهوایی اول تا ششمش خوبه. سیمتری و تا خ ۱۳ واقعا محل های خوبی نی. من بزرگ شدم تو نیروهوایی‌. شوهر کردم اومدم پرستار. خونه بابام خ ۵ نیروهوایی

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
همون دقیقا خیابون ۵ عالیه 

من خ دوم دوس دارم. باکلاس

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
خب الان بنظر شما غرب بهتره یا شرق بخدا دارم کلافه میشم

شرق و غرب تهران قابل قیاس نیستن معلومه غرب بهتره

ولی قیمت های غرب بالاتره

بودجه شما واسه رهن یا خرید چقدر هست ؟

دوستان من آقا هستم خواهشن اینقدر نپرسید !
قیمت نیروهوایی چطوره

اصلا فکرشم نکن عزیزم 😂😂😂 خیلی گرون.متراژ خونه هاش بالاست. یکی از مناطق گرون تهران

بنظرت تو شرق بگردیم اخه احتمالا دفترشو تو گلستان منطقه 22 بگیره بعد چجوره دور میشه خیلی

من نمیدونم دقیقا گلستان کجاست ولی اونجوری به دانشگاه دور میشه فرقی نمیکنه . ولی مطمیینن ۲۲ میتونید خونه بهتری بگیرید 

خدایا شکرت