2777
2789

خواهش میکنم خواهش میکنم کلاس های احیا رو شرکت کنید تعداد بچه هایی که به دلایل خیلی ساده از بین میرن زیاده و این فاااااجعه ست 

لطفا وقتی میبینید بچه سیاه و کبود شده یا داره میشه بچه رو توی بغلتون نگیرید گریه کنون بدو بدو بیاید بیمارستان تا به خودتون بجنبید بچه از دست میره 

خودتون شروع کنید و بچه رو نجات بدید اکثرا با یه حرکت ساده بچه برمیگرده لطفا این عکس ها رو توی ذهنتون سیو کنید

⭕️ زیر چونه نوزاد یا بچه رو بگیرید و روی دست چپ بخوابونید 

با دست راست از پشت بزنید بهش

------------------------------------------------------------

❌با سرنگ به نوزاد شیر ندید اگر مجبور به انجام این کار هستید لطفا خواهشا یه انگشتتون رو بندازید توی دهنش تا مک بزنه و از گوشه لپش شیر رو بریزید تا از پریدن شیر یا دارو توی حلقش جلوگیری بشه

-----------------------------------------------------------

❌وقتی کسی هر کس بزرگسال یا بچه سرفه میکنه نزنید پشتش

سرفه یه نشونه ست که یعنی راه هوایی تا حدی بازه فقط فرد رو تشویق کنید که بیشتر و محکم تر سرفه کنه

وقتی فرد داره سرفه میکنه بزنید پشتش ممکنه اون جسم خارجی توی مسیر هوایی جابه جا بشه افقی بشه و کل مسیر هوایی رو ببنده

ولی اگر برای بزرگسال و بچه بالا تر از یک سال دیدید راه هوایی بسته شده و نمیتونه سرفه کنه و داره خفه میشه این کارو کنید👇

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

مرسی گلم

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلم 

واسه خواهر زاده من این اتفاق افتاد ولیبه خیر گذشت .شیر رفت تو نای .بچه حتما باید سرش بلند باشه و موقع خواب به پهلو بخوابه 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

بچه همسایه ما سر اینکه پفیلا تو گلوش گیر کرد خفه شد.....

پیش خواهر 12 سالش بود مادرش رفته بود خرید

خانما اگر بچهاتون رو به کسی میسپارید بهش بگید تو اون تایمی که نیستید بهش خداکی ندن....البته اگر 1 یا 2 ساعته برمیگردید

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  

ده روز پیش لقمه تو گلوم گیر گیر کرد و با مانور هایم لیخ خودمو تونستم نجات بدم.همشم ب خاطر دوره های امداد و نجاتیه ک رفتم.واقعا داشتم خفه میشدم

ی راه دیگه برای نجات بچه ها اینه ک کاملا اونارو سر و ته بگیریم و به پشتشون ضربه بزنیم تا جسم خارجی بیاد بیرون.و اولین قدم هم حفظ خونسردیه.

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

شب یلدای دو سال پیش یه بچه قطره آد پریده بود تو گلوش رفته بود توو کما.نمیدونم موند یا نه

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

چه عجب یه مطلب مفید اینجا دیدیم

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
بچه همسایه ما سر اینکه پفیلا تو گلوش گیر کرد خفه شد..... پیش خواهر 12 سالش بود مادرش رفته بود خرید ...

بچه چند وقتش بود؟؟

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و السرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک... کی میشود تا انتقام سیلی زهرا بگیریم...آجرک الله یا صاحب الزمان
کلاسای احیا رو کجا برم ثبت نام کنم؟

هلال احمر هست

توی بیمارستان ها هم کلاس احیا پایه و پیشرفته تشکیل میشه یه پرس و جو بکنید ببینید کلاس برای افراد متفرقه هم هست یا نه؟ 

اگر باردار هستید کلاس های مادران باردار رو که توی مراکز درمانی تشکیل میشه رو هم حتما شرکت کنید

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
کلاسای احیا رو کجا برم ثبت نام کنم؟

معمولا هلال احمر و فنی حرفه ای دوره شو برگزار میکنه عزیزم

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+