2777
2789

پسرم 46روزشه رفلاکس داره .دو هفتس رانیتیدینم میخوره اما بازم بالا میاره گاهی.رشدشم خیلی خوب بوده

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالشت بلند بزار از کمر به بالا  بعد از شیر دادن  کلا که شیر خشکشم باید مخصوص باشه

شیر خودم میخوره فقط برگشت داره ,حساسیت نداره

دکتر به من گفت موقع خواب زیر سرش رو یه کم بلند کن، بعد از هر بار شیر خوردن هم بیست دقیقه بذارش رو شو ...

بعد بادگلو یه مقدار میده بیرون.طبیعیه؟

سرش را بیار بالا زیر سرش بالش بزار که حالت نشسته بخوابه . خیلی بهش شیر نده.باد گلوشو حتما بگیر.دارو ...

متاسفانه شیر زیاد میخوره نمیتونم کنترلش کنم

احتمالا همین شیر زیاد اوضاعش خراب کرده

تا ۶_۷ ماهگی ممکنه طول بکشه

فقط داروشو بده نگران نباش

آروغشم بگیر. به یکی اکتفا نکن

خودت غذاهای نفاخ و آلرژی زا و ادویه و .... نخور

من برای پسرم تشک آنتی رفلاکس گرفته بودم که خیلی خوب بود.

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

من اوایل پسرمو یه دکتر میبردم هر دفعه 4،5 مدل شربت میداد، اصلا هم تاثیری نداشت، پیش دکتر نجفیان که بردم بدون هیچ دارویی خوب شد. از معده ش سونوگرافب کرد که بفهمه رفلاکسش چه جوریه، بعد گفت این مدل رفلاکسش فیزیولوژیکه و مریضی نیست و دارو هم نمیخاد.

خدایا، شکرت...
دکتر به من گفت موقع خواب زیر سرش رو یه کم بلند کن، بعد از هر بار شیر خوردن هم بیست دقیقه بذارش رو شو ...

بلند کنم یا زاویه دار؟

متاسفانه شیر زیاد میخوره نمیتونم کنترلش کنم احتمالا همین شیر زیاد اوضاعش خراب کرده

تا خورد نخوابونش حداقل نیم ساعت رو دستت باشه.من دارو ندادم دخترم با روش هایی که گفتم ردش کردم خداروشکر.