2777
2789
عنوان

شوهرم بچه نمیخواد

1592 بازدید | 32 پست

شوهرم اصلا علاقه ای به بچه نداره یعنی بچه ها رو دوست داره ها ولی خودش دوست نداره بچه دارشه حوصله مسوولیتشو نداره اصلا راضی نمیشه منم واسم فرقی نمیکنه ولی میترسم درآینده مشکل سازبشه میشه نظرتونو بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو تو هم تمایلی نداری اما بی وارث می مونیم و تو ۵۰سالگی بچه نای نوجوون و دوست و آشنا رو میبینی و مث اجاق کورا فقط باید نگاه کنی و حسرت بخوری ولی دیگه سنمون هم گذشته،اونها سختیارو کشیدن و دارن لذت میبرم،امید دارن تو زندگیشون

۳۵ سالمه شوهرم یه سال ازم بزرگتره ۶ساله ازدواج کردیم

عزیزم بنظرم متقاعدش کن ایشون اشتباه داره تصمیم میگیره 

یه سر ماجرا شما هستی منطقی باهاش صحبت کن اگر بچه میخوای

جر و بحث و دعوا نه با آرامش بهش بگ‌و

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
میگه هرچی دارم به نامت میکنم فقط حرف بچه رو نزن من خودم ازخیلی ها پرسیدم همه گفتن یه دونه روبیاردهن ...

واا وقتی خودت میدونی مشکلی ندارین دیگه به حرف مردم چی کار داری؟! اشتباه من رو نکن وقتی دوست ندارین مطمئن باش بعدا هم حوصلش رو اون جور که باید نداری! الان هرکی بگه دومی رو بیار عمرا گوش بدم بهشون

۳۵ سالمه شوهرم یه سال ازم بزرگتره ۶ساله ازدواج کردیم

وا از سن بچداری که داره میگذره شوهرت وقتی بچه دنیا بیاد پشیمون میشه از حرفش عاشقش میشه 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋