2777
2789
عنوان

شوهرم بچه نمیخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 32 پست
واقعا نمیدونم ته دلش چه خبره یه وقتایی به قدری تنفرنشون میده به بچه که من از بدم میاد یه وقتایی هم ا ...

با حدسیات جلو نرو گلم بشین قشنگ باهاش حرف بزن ببین چی میخواد شاید چهل سالتونم شد نخواست و شما که میخوای بمونی تو حسرت،راهتو مشخص کن

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است

هر کی میگه بچه چیه یا اعصاب خورد کن هستن حرف بیخودی میزنن.

مگه دیوانه شدی تا حالا بچه دار نشدی دختر.

زود باش همین ماه اقدام کن.البته نه دی ماه اقدام کن تا بچه سال دیگه مهر ماه بدنیا بیاد.اینطوری بچه بوی ماه مهر میده   

مگه عقلت را از دست دادی گوش حرف شوهرت دادیه.سن شما داره از بچه دار شدن میگذره.فوری امسال اقدام کن تا سال بعد بچه اول بدنیا بیاد.چکار اون داری.خودت دوست نداری یک بچه داشته باشی.غمخوار برای سن پیری نمیخوای؟؟؟

اعصای دست برای پیری نمخوای؟؟؟

واقعا تعجب میکنم اینقدر بی خیال 6 سال را بدون بچه گذراندی حالا می پرسی بشدت عصبانی شدم   

اولویت اول بچه است بعدش چیزهای دیگر.دیر بشه تقصیر خودت هم هست.

دختر 20 ساله که نیستی که بگی حالا چند سال بعد.

بعضی ها هم اینجا بجای راهنمایی درست دیگران را بدبخت میکنن.

عزیز من برو همین امسال فکر بچه باش.فریب حرف هیچکس را نخور.

چند تا فیلم که توی اونها بچه ها هستند را نشانش بده شاید تشویق شد.

مثل خواهران غریب

مثل طوطیا

زیاد فیلم هست.بگرد پیدا کن.

اما اگه شده با قهر و طلاق بترسانش که بچه لازمه زندگیه.

بی تفاوتی راه علاج نیستی.

تازه سن برود بالا بعدا تفاوت سنی با بچه پیدا میکنید و در تربیتش هم به مشکل میخوری.

حداقل فعلا بگو یک بچه تا سال بعد که نقشه بچه دوم را برای همسر بکشی   

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه همه عجیبه وقتی میگم شوهرم بچه نمیخواد تعجب میکنن شوهرم میگه اصلا توجه نکن مردم چی میگن اونا حسو ...

شوهر منم بچه نمیخواد اینقدر دعوا کردیم که دیگه محبتی هم به هم نداریم اما نمیخواد دیگه