2777
2789
عنوان

شوهرم بچه نمیخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 32 پست
۳۵ سالمه شوهرم یه سال ازم بزرگتره ۶ساله ازدواج کردیم

نه عزیزم اشتباهه راضیش کن بیار اگه سنتون پایین بود یچیزی ولی حالا که بالای ۳۰ سالید گولش بزنید مثل خودم شوهرم بعد ۵سال زندگی بچه نمیخواست رفتم مامایی اومدم بهش گفتم میگه رحمت خشک شده مشکل داری باید دارو مصرف کنی بچه دارمنمیشی مگر با ای وی اف بعد شوهرم گفت دکتر چرت گفته بیا اقدام کنیم ببینیم راسته یا دروغه متاسفانه دروغام تبدیل به واقعیت شد یسال طول کشید بلاخره باردارشدم البته من سنم ۲۰ بود ولی بچه میخواستم☺

کاش شوهرم دوس نداشته باشه تا منم خیالم راحت باشه 😥منم دوس ندارم میخوام همیشه تنها باشم 

من کاربر قدیمی ام (از این جمله موهای تنم سیخ میشه 😖)کارم به جایی رسیده خودم واسه خودم درخواست دوستی میدم ولی نمیشه 😓❤😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم بچه نميخواد ده ساله ازدواج كرديم صداي همه دراومده اما همچنان ميگه نميخوام منم علاقه اي ندارم به بچه دار شدن

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
کاش شوهرم دوس نداشته باشه تا منم خیالم راحت باشه 😥منم دوس ندارم میخوام همیشه تنها باشم 

کاش شوهر من هم دوست نداشت ولی حیف داشت و الان یه بچه دارم، البته خودم هم چون یکم مشکل داشتم ترسیدم بعدا پشیمون شم، ولی الان میبینم من اصلا به درد مادر شدن نمیخوردم

مثلا خالم یه بارگفت برای من قابل حضم نیست که میگن بچه نمیخوایم منظورش معلومه چی بود این حرفها عصبانی ...

مگه شما با همسرتون قبل از ازدواج توافق نکردین راجع به بچه دار شدن یا نشدن؟!

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
کاش شوهر من هم دوست نداشت ولی حیف داشت و الان یه بچه دارم، البته خودم هم چون یکم مشکل داشتم ترسیدم ب ...

خیلی کم پیش میاد کسی شجاعتش رو داشته باشه و بگه پشیمون شدم 

چه خبرتونه؟ چه خبرررتوونه؟    
کاش شوهر من هم دوست نداشت ولی حیف داشت و الان یه بچه دارم، البته خودم هم چون یکم مشکل داشتم ترسیدم ب ...

من بچه ندارم  اونم هنوز نگفته بچه بیاریم چون سنم کمه ولی اون تا چند سال دیگه به نظرم میگه میخوام ای خدا یادم نیوفته حرصم میگیره چون من بیشتر برای تفریح و گشت و گذار خوبم😢 

من کاربر قدیمی ام (از این جمله موهای تنم سیخ میشه 😖)کارم به جایی رسیده خودم واسه خودم درخواست دوستی میدم ولی نمیشه 😓❤😞
مثلا خالم یه بارگفت برای من قابل حضم نیست که میگن بچه نمیخوایم منظورش معلومه چی بود این حرفها عصبانی ...

مگه خاله شما باید حضم کنه،ایشون که قرار نیست بزرگ کنه بچه رو که نظرش مهم باشه این وسط!!

خیلی کم پیش میاد کسی شجاعتش رو داشته باشه و بگه پشیمون شدم  

من واقعا پشیمونم، برا بچم همه کار کردم و میکنم ۴ سال به خاطرش سر کار نرفتم و تا مرز افسردگی پیش رفتم ولی حوصله بازی کردن و وقت گذروندن با بچه رو ندارم، آدمی هستم که برا خودم مشعولیت و فعالیت زیاد درست میکنم از ورزش و تفریح بگیر تا کتاب و کار و درس بعد با بچه یا نمیشه یا لذت نمیبرن و این اذیتم میکنه از طرفی هم عذاب وجدان میگیرم که این حس رو دارم

قبل ازدواج میگفت که بچه نمیخوام ولی فکرنمیکردم تا این حدجدی باشه توافقی هم نکردیم من خودم بچه های کو ...

گلم وقتی ایشون گفته بوده نمیخواد و شما بچه دوس داشتی اتفاقا بیشتر باید راجع بهش صحبت میکردین ببینین به توافق نظر میرسید یا نه،الانم اگر ایشون نخواد و شما بدون رضایتش باردار شی احتمالش کمه علاقمندی به بچه نشون بده

من واقعا پشیمونم، برا بچم همه کار کردم و میکنم ۴ سال به خاطرش سر کار نرفتم و تا مرض افسردگی پیش رفتم ...

منم اخلاقم مثل شماست. می دونم نمی تونم مادر خوبی باشم. واسه همین هیچ وقت واسه بچه دار شدن به نتیجه نمیرسم. این فکر همیشه تو سرمه و دائم اذیتم می کنه 

چه خبرتونه؟ چه خبرررتوونه؟    
میتونم راضیش کنم اونطوری نیست که پافشاری کنه ولی دوست دارم خودش علاقه و اشتیاق نشون بده 

گلم بچه محبت پدرشو هم میخواد