2777
2789
عنوان

شیردهی لطفا کمک و راهنمایی

99 بازدید | 15 پست

سلام مامانا من به بچم فقط از سینه چپم شیر میدم اوایل یکم تلاش کردم راست رو بگیره اما چون وضع جسمی خودم هم زیاد خوب نبود باهاش کلنجار نرفتم الان هر کار کردم نوکش در اوردن گرسنه باشه زمانی اخلاقش خوب باشه نشسته خوابیده هر کار کردم راست رو نمیگیره فقط گریه و جیغ بخوام سینه راست رو بدم. الان دقیقا سه ماهش کامله داره 4 رو پر میکنه میخوام بدونم اگه تا پایان دو سالگی فقط چپ رو بخوره و راست نخوره بجز بهم ریختن توازن دو سینه ایا ممکنه باز مشکلی پیش بیاد؟کسی تجربه داره؟چیکار کنم

برای سلامتی همه ی بچه های سرزمینم صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب ني ني منم سينه چپمو بيشتر ميخوره  راستو فقط شبا موقع خواب بهش ميدم ولي تو بيداري فقط ...

دقیقا تو حالت خواب شب هم امتحان کرد باز نخورد بیدار شد و خونه رو سرش گذاشت. موندم چیکارش کنم تسلیم دارم میشم میگم فقط چپ بخوره ولی مشکلی پیش نیاد

رو سینه چپت یه کم سیر بمال،مجبور میشه از راست بخوره.دوست من با این روش موفق شد

آخه سمت راست میبرم بزارم دهنش انگار بفهمه نیم وجبی چنان جیغ و گریه که میخواد نفسش بگیره حتی یبار گاهی با شیر دوش خالی میکنم میگم شاید ترش شده از بی مونده و نخورده بعد بخوره باز نمیخوره

دقیقا تو حالت خواب شب هم امتحان کرد باز نخورد بیدار شد و خونه رو سرش گذاشت. موندم چیکارش کنم تسلیم د ...

به نظرم تسلیم نشو

یه چند بار دیگه هم امتحان کن

به نظرم اگه گریه کرد یه جور دیگه ارومش کن باز سینه راستتو بهش بده،،با سینه چپت ارومش نکن

احتمالا باید راست دست باشی مادرا چون دست راستشونو لازم دارن که چمیدونم با گوشی کار کنن یا هرچی خود ...

برعکس چپ دستم واسه همین گرفتارم دارم هر کار میکنم راست بگیره نمیگیره

ن مشکلی نداره فقط یک سینت خیلی کوچیک اونیکی بزرگ میشه

یعنی مشکل عفونتی یا کیست یا چیزی برای اون یکی سینه که نمیخوره برام پیش نمیاد

آخه سمت راست میبرم بزارم دهنش انگار بفهمه نیم وجبی چنان جیغ و گریه که میخواد نفسش بگیره حتی یبار گاه ...

وای هم خودت اذیت میشی هم بچه،چطورمیخوای با یه سینه بزرگش کنی اخه،تا دوسال باس شیربدی،ففکرکردی؟روزاراست رو بده چپ نده بذارگشنش بشه مجبورمیشه میخوره

(  تیکر یک سالگی پسرمه  )
برعکس چپ دستم واسه همین گرفتارم دارم هر کار میکنم راست بگیره نمیگیره

ای داد😕

بنظرم شب پیشش دراز بکش همون طرفی که همیشه بهش شیر میدی دراز بکش

بعد سینه راستتو بذار دهنش

منظورمو رسوندم😖؟

یکم برا خودت سخت میشه و بالاخره میگیره

بعدش شیر هرچقد که تو سینه بمونه چیزیش نمیشه لازم نیست بدوشیش

ای داد😕 بنظرم شب پیشش دراز بکش همون طرفی که همیشه بهش شیر میدی دراز بکش بعد سینه راستتو بذار دهنش ...

آخه به ماما مشکلم گفتم گفت شیر حتما تو سینت خیلی مونده ترش شده بچت نمیگیره ولی با دوشیدن هم این بچه نگرفا