2777
2789
عنوان

بچه دومم دختره ببینید خانواده شوهرم چیا گفتن. من چی گفتم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 8281 بازدید | 185 پست
آره خیلی پرروهستن حتی شب قبل زایمانم برادرشوهرم بهم میگفت هرجابرم خواستکاری اول شرط میکنم زایمان فقط ...

بگو آخه شما اصلا میدونید سزارین و طبیعی یعنی چی!!؟مرد و چه به اینکارا!ننه شون یه چیزی گفته و شنیدن فک میکنن مامانشون علامه ی دهره و حرفاش درسته!

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
خانمای که میگن بچه دار شدن به زن ربط داره خواهشا ی مرور کتابای دوره راهنمایی رو بکنن ... عه  ...

اخ ک چقد مطالعه شما دقیقه .عزیزم اینو بچه کلاس اولم میدونه مرد کروموزمش xy هست.منتهی بستگی داره شرایط رحمت چطوری باشه ک کدومو جذب کنه

و خدایی ک در این نزدیکیست...💗💗💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر بهتر بود به پدرشوهرت بگی الان شما سه تا پسر کاشتی ، چه گلی زدن به سرت و خودت که پسر شدی چه گلی به سر خانوادت زدی 😏😏😏

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
عزیزم رابطه رو کش ندین و شما اصلا تحریک و ارضا نشو  مطمعن باش دختر میشه اگر شما جلوتر ارضا بش ...

اهوم ممنون گلم.

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
آره خیلی پرروهستن حتی شب قبل زایمانم برادرشوهرم بهم میگفت هرجابرم خواستکاری اول شرط میکنم زایمان فقط ...

واااای چقدر خاله زنکن باورم نمیشه قبل از خواستگاری درباره نوع زایمان حرف میزنه  

خواهشا رو اعصاب من رژه نرید دانشمند خانم شماها که از پس ی زبون مادرشوهر بر نمیایید هی برای من مدرس د ...

خدا تو شفا دادن شمارو اولویت قرار بده .  آمین

و خدایی که به شدت کافیست ... 
نه بابا . عزیزم من فوق لیسانس فیزیولوژی جانوری دارم میدونم اینارو گفتم محیط رحم زن دخالت داره در تعی ...

بله محیط بدن زن هم موثره

خیییییییلی واضخه که زن ومرد هردو تعیین کننده جنسیتن....خب وقتی یکی تخمک داره یکی اسپرم میفرسته صددرصد هردودخیلن.....حالاچراتوگوش بعضی نرهانمیره واصرارکه بایدبچم پسر باشه وگرنه من میدونم وفلان  دیگه نمیدونم

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
[QUOTE=71196325]حالا پدر شوهر به کنار،، من بابای خودم سر سفره،، توضیح میداد که منو و شوهرم چیکار کنی ...

عزیزززم یکی دوسال پیش میگفت،، چون واسم مهم نبود یادم نیست دقیق،، اما به غیر تغذیه،، باید شستشو داد واژن رو نمیدونم با چی،، دخول هم کامل باشه 

بگو آخه شما اصلا میدونید سزارین و طبیعی یعنی چی!!؟مرد و چه به اینکارا!ننه شون یه چیزی گفته و شنیدن ف ...

بله دیگه متاسفانه خانما بعصیشون بلدنیستن بچه تربیت کنن اینارو میندازن به جون بقیه

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
استارتر بهتر بود به پدرشوهرت بگی الان شما سه تا پسر کاشتی ، چه گلی زدن به سرت و خودت که پسر شدی چه گ ...

والا بخدا سه تا پسر داره یکی معتاد بوده جون خودش در اومده تا ترکش داده و بعدم سر و سامون داده بهش

یکیشم بیکار و بیعاره الاف میچرخه برا خودش الان ۳۱ سالشه پول شار.ژ منکارتشو از باباش میگیره 

فقط از شانس خوبم شوهرم درس خونده و به یه جایی رسیده...

خدایا شکرت
بگو آخه شما اصلا میدونید سزارین و طبیعی یعنی چی!!؟مرد و چه به اینکارا!ننه شون یه چیزی گفته و شنیدن ف ...

آره دقیقاتقصیرننه شونه پیش بچه هاش درموردهرچی حرف میزنه اصلن نمیگه پسره خوب نیس،

[QUOTE=71196325]حالا پدر شوهر به کنار،، من بابای خودم سر سفره،، توضیح میداد که منو و شوهرم چیکار کنی ...

یه کانال تو تل هست پسردارشدن به اتگلیسی بزن 

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56