2777
2789
عنوان

بچه دومم دختره ببینید خانواده شوهرم چیا گفتن. من چی گفتم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 8281 بازدید | 185 پست

حالا چرا انقد اصرار دارید بگید تعیین جنسیت دست مرده!

که چی بشه!

دوستان هم اشاره کردن. من به یه زبون دیگه میگم تا متوجه بشید!

مگه نشنیدین که مثلا میگن قبل از رابطه در تشت سرکه یا جوش شیرین بشینید که بچه دختر یا پسر بشه!

منظور اینه که شرایط و ph واژن در زنده ماندن کروموزوم ایکس یا ایگرگ یا نهایتا تعیین جنسیت تاثیر گذاره. چیز سختی نیست اصلا!

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
بله دیگه متاسفانه خانما بعصیشون بلدنیستن بچه تربیت کنن اینارو میندازن به جون بقیه

واقعا من دیدم زنایی که مثلا جلو بچه هاشون و شوهراشون میگن وای طبیعی خیلی خوبه دردش همون لحظه است بعدش عوارض نداره و...😐مردا هم فک میکنن راستی راستی خبریه و طبیعی خیلی خوبه!نمیگم بده ها اما نوع زایمان هر کسی به خودش مربوطه و تواناییش!!

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمویِ شوهرم زنش باردار شد به شوهرم میگفت به فاطیما بگو نمک زیاد بخوره و تو عسل بخوره و اینکارو کن و.... تا پسر شه حالا جنسیت معلوم نشده بودا فقط دکتر احتمال پسر داده بود!شوهر منم خیلی ناراحت شده بود میگفت به اون چه بعد روزی که رفتن سونو فهمیدن دختره شام خونه ی ما بودن شوهرمم هی میگفت فاطیما نمک زیاد بخور فلانی(عموش)دیگه گفته بودی چی بخوره!!؟هی مسخره اش میکرد واقعا بهش برخورده بود اونم ضایع شده بود و در افق محو!!! 

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
خانمای که میگن بچه دار شدن به زن ربط داره خواهشا ی مرور کتابای دوره راهنمایی رو بکنن ... عه  ...

عزیزم xوy درسته که به مرد بستگی داره اما محیط داخل رحم هست که اجازه میده کدوم بتونن زنده بمونن و خودشون و به تخمک برسونن الان هم نقش هر دو نفر زن و مرد تو تعیین جنسیت ثابت شده

اتفاقا همینایی که هی دختر دختر میکنن ته دلشون دوس دارن پسر داشته باشن  خودتونو گول نزنید عین و ...

هیچ وقت به خاطر دختر داشتن یا پسر داشتن یا نداشتن کسب رو زخم زبون نزنید

من خودم به شخصه تحت هیچ شرایطی دلم نمیخواد پسری رو دنیا بیارم که بشه کپی باباش و خون زنی رو تو شیشه کنه و زنش یکی بشه مثل من

ولی کار خداست

چه بده

چه نده

بعضی سختی ها،آدم رو قوی نمیکنن.پیر میکنن!!!!
واقعا من دیدم زنایی که مثلا جلو بچه هاشون و شوهراشون میگن وای طبیعی خیلی خوبه دردش همون لحظه است بعد ...

اتفاقا به نظر من هر دون نوعش سخت و طاقت فرساست چه طبیعی چه سزارین . اصلا کل دوران بارداری سخته واسه به دنیا آوردن هر بچه کلی سختی باید بکشی...

خدایا شکرت