2777
2789
عنوان

بچه دومم دختره ببینید خانواده شوهرم چیا گفتن. من چی گفتم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 8281 بازدید | 185 پست
واقعا فکرت در گیر اینه😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اوووهووووم تقسیم کردن شوهرؤ ندوس ب دوره ی زندگی خودمم نرسه نمیخام دخترم یا نوم یا دختری از نسل من تجربش کنه ای ام حسود

حیوان مورد علاقم: اکسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا . عزیزم من فوق لیسانس فیزیولوژی جانوری دارم میدونم اینارو گفتم محیط رحم زن دخالت داره در تعی ...

اره منم یه پسر دارم میخوام دومی دختر شه رژیم غذایی خاص داره و حتی شرایط خاص نزدیکی و محیط رحم.فقط دست پدر نیس و  در اخر و مهمتر قسمت و خواست خدا

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

نوعی ژن دوجانبه موسوم به آلل که روی کروموزوم‌ها قرار می‌گیرد، از هر یک از والدین به جنین به ارث می‌رسد. تحقیقات بیانگر آن است که کروموزوم مردان شامل دو نوع آلل متفاوت است. این تفاوت در آلل‌ها نسبت اسپرم‌های X و Y را کنترل می‌کند و سبب ایجاد سه ترکیب مختلف در نوع اسپرم‌های مرد می‌شود؛

• ترکیب اول: مردانی که اسپرم Y بیشتری تولید می‌کنند و احتمال پسردار شدن در آن‌ها بیشتر است. این گروه mm نام می‌گیرند.
  • ترکیب دوم: مردانی که تعداد اسپرم X و Y در آن‌ها برابر است و احتمال پسردار شدن و دختر دار شدن برای آن‌ها برابر است. این گروه mf نام می‌گیرند.
  • ترکیب سوم: گروه آخر ff نام می‌گیرند و احتمال دختردار شدن در آن‌ها بیشتر است. این گروه مردانی هستند که اسپرم X بیشتری تولید می‌کنند.

مرد بر اساس کروموزم X یا Y اسپرم خود، جنسیت جنین را تعیین می‌کند. با توجه به اینکه کروموزوم‌های زن تنها از نوع X و کروموزوم‌های مرد X یا Y هستند، اگر کروموزوم X مرد با کروموزوم X زن ترکیب شود (XX)، کودک دختر و اگر کروموزوم Y مرد با کروموزوم X زن لقاح انجام دهد(XY)، کودک پسر خواهد بود.

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
منم خیلی بلند گفتم الحمدلله که دختره خداروشکر که دختره  خیلی خوشحالم هر چی از هم نوع خودم بیشتر ...

والا

بگو یه نر کمتر بهتر😆😁

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
اگه توضیحی دادم بخاطر بقیه افرادی بود که مطالب اشتباهتونو خوندن 😊

خواهشا رو اعصاب من رژه نرید دانشمند خانم شماها که از پس ی زبون مادرشوهر بر نمیایید هی برای من مدرس دانشگاه نشید همتون میدونم از کدام قماشید 

از تایپکاتون معلومه

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
اره منم یه پسر دارم میخوام دومی دختر شه رژیم غذایی خاص داره و حتی شرایط خاص نزدیکی و محیط رحم.فقط دس ...

عزیزم رابطه رو کش ندین و شما اصلا تحریک و ارضا نشو 

مطمعن باش دختر میشه

اگر شما جلوتر ارضا بشی پسر میشه اخه ترشحات زن محیط رو قلیایی میکنه

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.