2777
2789
عنوان

بچه دومم دختره ببینید خانواده شوهرم چیا گفتن. من چی گفتم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 8281 بازدید | 185 پست
هیچ وقت به خاطر دختر داشتن یا پسر داشتن یا نداشتن کسب رو زخم زبون نزنید من خودم به شخصه تحت هیچ شرا ...

من خودم شخصا از الان وقتی به آینده دخترام فکر میکنم به اینکه خدایی نکرده من کور باشم اون روز رو نبینم که دخترم با چشم گریون بیاد پیشم یا زبونم لال از دست شوهرش کتک بخورده باشه واقعا دلم میریزه دلم میخواد دخترام درس بخونن و خودشون به جایی برسن فقط متکی به شوهر نباشن

خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چجوری روت شده با پدرشوهرت اینجوری یکی به دو کنی چ بی ادبانه

وا تو سري خورباشه خوبه؟  خوب ادم حقيقتو ميگه

كاش ارزوي بزرگ شدنمو از خدا پس ميگرفتم چون هيچ چيز مثل بزرگ شدن نميتونه لبخنداي واقعيتو محو كنه
دقییییقا  آخه جالبه همین قضیه واسه یکی از اقوامشون هست اون بنده خدا ۸تا بچه داره ۴تا دختر ۴ تا ...

بی چاره مادر شوهرت ... چه حالی داشته وقتی هشت بار خبر دختر به دنیا آوردن داده به پدر شوهرت 

بی چاره مادر شوهرت ... چه حالی داشته وقتی هشت بار خبر دختر به دنیا آوردن داده به پدر شوهرت 

همش مال مادرشوهرم نیست نصفش مال زن اولشه😆

پدرشوهرم خیلی فعاله 

خدایا شکرت
خانمای که میگن بچه دار شدن به زن ربط داره خواهشا ی مرور کتابای دوره راهنمایی رو بکنن ... عه  ...

بعله کروموزوم های مرد هست که تعیین میکنه بچه دختر xxباشه یا پسر xy.... منتها شرایط محیط رحم هم در سرعت حرکت اسپرم ها تاثیر میگذارد ...یعنی به زبان خودمان ، اولین اسپرمی که به تخمک میرسد x باشد یا y ...

برای همین هست که برای تعیین جنسیت ازجمله شرایطی که برای رعایت پدر و مادر میدن ،یکیش هم رژیم غذایی مادر هست