2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فروشگاه میریم واسه خرید از دستم فرار میکنه و اینورو اونور میره سفت میچسبمش ولی تقلا میکنه یه وقت میبینی از فروشگاه بغل سر دراورده،از روش تشویق و تنبیه استفاده کردم جواب جالبی نگرفتم،هرچی هم میخاد به حالت دستوری میگه خیلی نگرانم

پائیز بهار منست  چون تو زاده مهری. 
تو فروشگاه میریم واسه خرید از دستم فرار میکنه و اینورو اونور میره سفت میچسبمش ولی تقلا میکنه یه وقت ...

اولین مشکل همین طرز فکر هست که این فکر رو دارید بچه ۳ ساله باید مطیع شما باشه.

این فکر روی رفتارهای شما اثر میذاره و احتمالا سبک تربیتی تون هم اشتباه هست.

اصلا توقع فرمان پذیری از کودک ۳ ساله نداشته باشید.

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

وقتی محکم میگیریش اون بیشتر تلاش میکنه برای فرار کردن.

وقتی دنبتلش بدویی اون بیشتر میدود و هرچی بیشتر منعش کنید بیشتر لجباز میشه.

این خلاقبت رو باید داشته باشید که بتونید در شرایط مختلف سرش رو ب چیزهای متفاوت گرم کنید و حواسش رو پرت کنید.

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
تو فروشگاه میریم واسه خرید از دستم فرار میکنه و اینورو اونور میره سفت میچسبمش ولی تقلا میکنه یه وقت ...

عزیزم بهتره بابچه هادوست باشید به گفته پیامبرعزیزمون تا۷سال بچه رهاوازادباشه و۷سال دوم تربیت 

البته ۷سال اول رهابودن نه اینک بزاریم به حال خودشون یعنی اینکه اوناهرچقدربهشون تذکر وتنبیه بکنید یادشون میره بهتره همراه باشدباهاشون مثلاازفروشگاه فرارمیکنه سریع بایه چیزجذاب سرشوگرم کن وحالت داستان یاشعرفاصلش بدین وبگین دفعه بعدبیایم بخریم ببینیم چطوریه وباهم بگین وبخندین 

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

با تلقین 

تربیت تلقینی خیلی خوب جواب میده 

افعال منفی را از گفته هاتون حذف کنید

قبل از بیرون رفتن یا هر کاری بهش بگید من میدونم تو خیلی خوبی و همیشه بیرون دست مامان و میگیری من بهت افتخار میکنم که حرفهای منو میفهمی و انجام میدی تو خیلی حرف گوش کن هستی 

بعد 2 هفته که مدام بهش اینا رو بگی کلی تغییر می کنه

آخر شبم که می خواد بخوابه یه قصه براش بگو که شخصیت اصلی خودش باشه و در مورد یه موضوع به صورتهی مختلف در طول یک هفته قصه بگو براش

اصلا تنبیه و دعوا و عکس العمل بد و داد و فریاد هم نداشته باش 

فقط وقتی گوش داد ازش تشکر کن و بگو من میدونستم تو خیلی خوبی

با تلقین  تربیت تلقینی خیلی خوب جواب میده  افعال منفی را از گفته هاتون حذف کنید قبل از ...

از این روش استفاده نکردم حتما امتحانش میکنم. 

پائیز بهار منست  چون تو زاده مهری.