سلام خانما من تو40هفته ام پس فردا باید برم بیمارستان واسه نوارقلب جنین ماماهمراهم گفت اگر شرایطتت خوب بود که2روز مهلت میدیم دوباره بیا اگرنه بستری میشی و با امپول فشار باید دردات شروع بشن.میشه اگر تجربه دارین بگین چجوریه؟چقد طول میکشه تا دردا شروع بشن و درنهایت فول بشیم؟
عززیزم برو بستری شو منم دردام شروع نمیشد سر زایمانام دکتر سر زایمان اولم که رفتم واسه چکاب گفت دهانه رحمت اماده زایمانه درد نداری؟گفتم نه بعد همونروز بستریم کرد و با امپول فشار زایمان کردم بعد دکتر گفت زایمانای بعدیت ۴۰ هفته شد بیا چون تو از اون دسته ای گه رحمت باز میشه ولی دردت شروع نمیشه و همینطور هم بود بدون درد وقتی ۴۰ هفته بود میرفتم و با امپول فشار زایمان میکردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم
انشاا... زايمان خوبي داشته باشي خودت را تقويت كن من سه تا زايمان داشتم هركدوم متفاوت بوده التماس دعا من سال قبل اين روزا روزهاي اخر بارداريم بود خداراشكر به خير كذشت بهترين ها را از خدا برات ميخوام