2777
2789
عنوان

کسی بوده با امپول فشار زایمان کرده باشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10184 بازدید | 73 پست
دقیقا آخرین تاریخ پریودیت کی بوده؟ هر روز تحت نظر باش 

10دی ماه اخرین پریودیم بود.امروز ماماهمراهم معاینه کرد گفت یکم بازشدی و بچه هم اومده پایین ولی هنوز جاداری

لطف حق شامل شده بر حال ما...

عززیزم برو بستری شو منم دردام شروع نمیشد سر زایمانام دکتر سر زایمان اولم که رفتم واسه چکاب گفت دهانه رحمت اماده زایمانه درد نداری؟گفتم نه بعد همونروز بستریم کرد و با امپول فشار زایمان کردم بعد دکتر گفت زایمانای بعدیت ۴۰ هفته شد بیا چون تو از اون دسته ای گه رحمت باز میشه ولی دردت شروع نمیشه و همینطور هم بود بدون درد وقتی ۴۰ هفته بود میرفتم و با امپول فشار زایمان میکردم

😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم یه مدت ابادان زندگی کردم البته بچه بودم.خوشحال شدم از اشناییت...بارداری به سلامتی؟

ممنون عزیزم.منم یک سال اومدم اینجا .باردار بودم قلب تشکیل نشد و سقط کردم متاسفانه

خدایا منو به آرزوی قلبیم برسون   
حتما نزدیکی کن طوری که ارضا بشی و به شوهرت بگو خیلی آروم و با تحریک تو جلو بره خیلی تاثیر داره ز ...

باشه ممنونم از توصیه هات دوست خوبم.بعدازهرنمازم میخونم توروخدا دعاکنید برام...ممنونم از لطفت

عززیزم برو بستری شو منم دردام شروع نمیشد سر زایمانام دکتر سر زایمان اولم که رفتم واسه چکاب گفت دهانه ...

اخه من امروز معاینه شدم گفت یکم بازشدی ولی هنوز جاداری.گفت چهارشنبه دوباره بیا واسه معاینه....نمیدونم چی کار کنم

میدونم سخته عزیزم ولی گلگاو زبون کپسول کرچک بهم خیلییییی کمک کرد

اره خیلی سخته واقعا....فردا دم میکنم میخورم امیدوارم موثرباشه.ممنون از توصیه هات دوستم

اره خیلی سخته واقعا....فردا دم میکنم میخورم امیدوارم موثرباشه.ممنون از توصیه هات دوستم

فدات شم گلم تو وان اب گرم بشین 

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم

سلام خاطرات زايمان من را بخون توي تابيك من

انشاا... زايمان خوبي داشته باشي خودت را تقويت كن من سه تا زايمان داشتم هركدوم متفاوت بوده التماس دعا من سال قبل اين روزا روزهاي اخر بارداريم بود خداراشكر به خير كذشت بهترين ها را از خدا برات ميخوام

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
من چهل هفته ام پر شد ولی دریغ از یه درد کوچیک دکتر گفت بیا بستری شو بهت امپول فشار میزنیم  ما ...

الهی خداروشکر خدا حفظش کنه کوچولوتونو....واسه منم دعاکنید بتونم طبیعی زایمان کنم

خیییییلییئ ممنونم دوست گلم والا نمیدونم هیچ وقت این موقع شب بلند نمیشدم یهو بیدارشدم حس کردم معدم دا ...

عزیزم انشاالله که خیره خدارو چه دیدی شاید خبرایی بود.از موعد پریودیت نگذشته؟

ممنون عزیزم.منم یک سال اومدم اینجا .باردار بودم قلب تشکیل نشد و سقط کردم متاسفانه

متاسفم عزیزم.انشاالله خدا هرچه سریعتر یه کنجد کوچولو دوباره بذاره تو دلت