2777
2789
عنوان

کسی بوده با امپول فشار زایمان کرده باشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10184 بازدید | 73 پست
آخه هفته ۴۰ باید زایمان کنی ۲ روز صبرکن تا دردت بگیره اومدیم مثل من اصلا دردت نگرفت عزیزم نمیخام ...

والا چی بگم تمام تلاشمو میکنم.پیاده روی،ورزش،نزدیکی ولی خبری از دردام نیست

لطف حق شامل شده بر حال ما...
من با آمدول فشار زایمان کردم دقیقا ۱۲ ساعت درد کشیدم از ساعت ۱۱ شب تا فردا ۱۱ صبح  سزارین بکن ...

وایییی البته12ساعت زیاد هست ولی واسه بچه اول تقریبا طبیعیه نمیدونم والا از سزارین وحشت دارم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحالتون بزودی طعم مادرشدنو میچشید موقع زایمانتون برای نی نی دار شدن من خیلی دعا کنین اطلاعاتی در این باره ندارم فقط اومدم بگم خیلی محتاج دعاتونم

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
والا چی بگم تمام تلاشمو میکنم.پیاده روی،ورزش،نزدیکی ولی خبری از دردام نیست

حتما نزدیکی کن

طوری که ارضا بشی

و به شوهرت بگو خیلی آروم و با تحریک تو جلو بره

خیلی تاثیر داره

زن داداش منم اصلا درد نداشت

آمپول و که زد یواش یواش دردش شروع شد

نگران نباش

سوره انشقاق و مریم و زیاد بخون خیلی زایمان  راحت میکنه

👑مامان کوچلو👌: 👑مامان کوچلو👌: من 37هفته که شدم چون اطلاع داستم جنین از 37هفتگی اماده بیرون زند ...

ممنونم خیلی امیدبخش بود منم تلاشمو میکنم ولی نه دراین حد واقعا.....

ممنونم خیلی امیدبخش بود منم تلاشمو میکنم ولی نه دراین حد واقعا.....

میدونم سخته عزیزم ولی گلگاو زبون کپسول کرچک بهم خیلییییی کمک کرد

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم
خدا از دهنت بشنوه دیگه حسابی خسته شدم التماس دعا دارم

محتاجم به دعا دوستم موقع شير دادن يادت ميکنم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
خوش بحالتون بزودی طعم مادرشدنو میچشید موقع زایمانتون برای نی نی دار شدن من خیلی دعا کنین اطلاعاتی در ...

عزیزم الهی که به حق فاطمه زهرا هرچه زودتر شماهم حاجت روابشی از صمیم قلبم همیشه واسه منتظرا دعا میکنم واسه شما ویژه دعا میکنم اگر لایق باشم

من چهل هفته ام پر شد ولی دریغ از یه درد کوچیک

دکتر گفت بیا بستری شو بهت امپول فشار میزنیم 

ما هم رفتیم امپول فشار زدن انگار نه انگار و مرتب نوار قلب جنین میگرفتن 

یکمی درد داشتم ولی هی ول میکرد

روز اول گذشت سرم رو در اوردن گفتن استراحت کن

فردا صبح باز شروع کردن 

بازم خبری نشد

حدود ساعت 5عصر بود قطره های سرم رو بیشتر کردن ساعت نه ونیم بدنیا اومد قربونش برم

میشه لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستی
منم آبادانام.گفتم شاید ابادان باشین.اینجا من ماما خوب نمیشناسم

عزیزم منم یه مدت ابادان زندگی کردم البته بچه بودم.خوشحال شدم از اشناییت...بارداری به سلامتی؟

عزیزم الهی که به حق فاطمه زهرا هرچه زودتر شماهم حاجت روابشی از صمیم قلبم همیشه واسه منتظرا دعا میکنم ...

خیییییلییئ ممنونم دوست گلم والا نمیدونم هیچ وقت این موقع شب بلند نمیشدم یهو بیدارشدم حس کردم معدم داره میسوزه بلند شدم دیدم خیلی حالت تهوع دارم ولی گشنمم بود رفتم یچیزی خوردم انقدر حالم بد شد گلاب ب روت همونو بالا اووردم الانم از حالت تهوع نمیتونم دراز بکشم همینجوری نشستم

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی