2777
2789
عنوان

کسی بوده با امپول فشار زایمان کرده باشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10184 بازدید | 73 پست
واقعا؟یعنی هیچ دردی نداشتین قبلش؟اخه من اصلا علایم زایمانو ندارم

منم نداشتم....ولی نمیتونم قیاس کنم که بگم درد سوزن فشار کمتره یا دردی که طبیعی میاد،فعلا کلا نمیخوام بهت بگم که چطوره،با فراغ بال برو و از خدا میخوام که خودت و بچت سالم و سرحال باشید،از ته دل دعات کردم

پیج فروش لباس نوزاد و کودک دارم قیمتا واقعا مناسب هست لطفا ببینید likado.gallery

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با آمدول فشار زایمان کردم دقیقا ۱۲ ساعت درد کشیدم از ساعت ۱۱ شب تا فردا ۱۱ صبح  سزارین بکن ...

ولی من خیلی خوشحالم...هرچند شاید هیچوقت دلم نخواد دوباره تجربه زایمان طبیعی رو داشته باشم ولی خوشحالم که داشتم و معتقدم که هر زنی باید شانس اینو داشته باشه که بفهمه زایمان طبیعی چی هست......کلا دید من رو به زندگی عوض کرد،یه چیزی شبیه وقتی کسی رو از دست میدی وقتی عاشق میشی....کلا یه حس ناب هست هرچند دردناک....

پیج فروش لباس نوزاد و کودک دارم قیمتا واقعا مناسب هست لطفا ببینید likado.gallery
یعنی چی؟الکی بگم درد دارم؟اخه درهرصورت که باید امپول فشاربزنم...خوزستانم

بسپرش به دست دکتر.دکتر یا ماما هروقت گفت بیا بستری شو برو ولی اگه کوچکترین دردی داشتی خودت برو بیمارستان.دیگه هر کاری لازم باشه اونجا برات انجام میدن .اصلا نگران نباش.هر چی آرامش بیشتری داشته باشی زایمان بهتری رو تجربه میکنی.

فقط نظرات محترمانه رو پاسخ میدم 😌 

ولی من خیلی خوشحالم...هرچند شاید هیچوقت دلم نخواد دوباره تجربه زایمان طبیعی رو داشته باشم ولی خوشحال ...

نمره من به زایمان طبیعی بیست وسزارین انتخابی صفره

ادم چ سردی چ گرمی لخوره زردی میاره بچه فقدم بخاطر اینکه کبدشون از بعد تولد شرو ب کار میکنه 

دقیقا.مادر باید خودشو برای شیردهی موفق آماده کنه وچیزای مقوی بخوره.اگه نی نی بعد تولد زردی بگیره که نود درصد بچه ها میگیرن طبیعیه وقابل حل.

دقیقا.مادر باید خودشو برای شیردهی موفق آماده کنه وچیزای مقوی بخوره.اگه نی نی بعد تولد زردی بگیره که ...

اره عزیزم 

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم
واقعا؟یعنی هیچ دردی نداشتین قبلش؟اخه من اصلا علایم زایمانو ندارم

منم نداشتم.با امپول زایمان کردم.دهانه هنوز بسته؟؟یا فقط دردات شروع نشده؟؟

میگن شبا ، فرشته ها از آرزوی آدما ، قصه میگن واسه خدا , خدا کنه همین حالا رویای تو گفته بشه پیش خدا

برای منم ۱۲ ساعت طول کشید.ولی خب خیلی خوب بود.

شاید دیوانگی باش ولی بازم میخوام تجربه ش کنم.

میگن شبا ، فرشته ها از آرزوی آدما ، قصه میگن واسه خدا , خدا کنه همین حالا رویای تو گفته بشه پیش خدا
منم نداشتم....ولی نمیتونم قیاس کنم که بگم درد سوزن فشار کمتره یا دردی که طبیعی میاد،فعلا کلا نمیخوام ...

میدونی واقعیتش خودمو واسه هردردی باهر شدتی اماده کردم نمیتونم تصورش کنم میدونم سخته ولی دوست دارم تجربه اش کنم.خیلی ممنون از انرژی خوبت و دعای قشنگت دوست گلم.توکلم به خداس هرچی صلاحمه برام پیش میاره

لطف حق شامل شده بر حال ما...
ولی من خیلی خوشحالم...هرچند شاید هیچوقت دلم نخواد دوباره تجربه زایمان طبیعی رو داشته باشم ولی خوشحال ...

دقیقا منم همین اعتقادو دارم با همه ی سختیاش ولی تجربه متفاوت و ارزشمندیه.واقعا دلم میخواد منم بتونم طبیعی زایمان کنم

بسپرش به دست دکتر.دکتر یا ماما هروقت گفت بیا بستری شو برو ولی اگه کوچکترین دردی داشتی خودت برو بیمار ...

اره حالا چهارشنبه برم به امیدخدا ببینم چی میشه...

منم نداشتم.با امپول زایمان کردم.دهانه هنوز بسته؟؟یا فقط دردات شروع نشده؟؟

امروز که ماما معاینه کرد گفت نسبت به هفته پیش که تقریبا بسته بود الان بازترشده ولی نگفت چند سانته...ولی گفت بچه پایین اومده دهانه رحمم هم نرمه دیگه نمیدونم والا...درد پریودی ندارم ولی از عصری زیر دلم تیرمیکشه تابالا نمیدونم این میتونه از نشونه های زایمان باشه یانه

امروز که ماما معاینه کرد گفت نسبت به هفته پیش که تقریبا بسته بود الان بازترشده ولی نگفت چند سانته... ...

من قبل از بستری دو سانت بود.ولی بچه بالا بود برای همین طول کشید .انشالله زایمانت راحت باشه.