الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچ مشکلی ندارم اینطوری گفتن ولی شایدم مشکل دارم نفهمیدن فقط میدونم هنوزخدا صلاح ندونسته
خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞
گریه نمیکنن عجیب شر هستند باورکن از آشپزخونه میگیرم از اتاق ها سر درمیارن از دیوار راست بالا میرن دو ...
ای خدا چه بامزه ولی فکر کنم واسه کسی که نداشته باشن چون دختر دختر منم شر هست ولی نه از نظر فضولی از زبونی وقتی یه چیزی بش میگی میخورتت امروز بش میگم یکم نوشابه بده دختر داییت بخوره میگه مگه من شکم ندارم یا مگه مردم که که یه چیزی که ماله منه بدی به کسی
خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞