2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی قربونت برم نه تیکر واسه دلخوشیه نمیدونم چرانمیتونم برش دارم هنوز چشم انتظارم عزیزم ایشاالله بحق ...

ان شاالله که ب زودی زود مادربشی گلم. 

مشکلت چیه؟ 

اگر بدانید مردم هزاران بار بیشتر به یک سردرد معمولی خود اهمیت می‌دهندتا به خبر مرگ من وشما، دیگرنگران نخواهید شد که درباره ی شما چه فکری می‌کنند!
ده ماه و نیمشونه دست تنهام مامانم شهرستانه هیچ کسییییی نیست سرم داره میترکه از دستسون

بزرگ هستند که عزیزم بخاب پیش شون ماساژ بده بدنشون رو شیرشون رو بده بخورن چراغ ها خاموش حتماً من ک اینجوری شب ها میخابونم ه

ان شاالله که ب زودی زود مادربشی گلم.  مشکلت چیه؟

هیچ مشکلی ندارم اینطوری گفتن ولی شایدم مشکل دارم نفهمیدن فقط میدونم هنوزخدا صلاح ندونسته

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞

موقع کوچکی یا مریض شدن با شوهرم وبا راه رفتن میخابوندم حالا هم بعضی وقتها میزارمروی سه چرخه تو خونه میچرخونم یکی هم بغلم راه میریم

خدا کمک همه دوقلو دارا باشه خیلی سخته 

هیچ مشکلی ندارم اینطوری گفتن ولی شایدم مشکل دارم نفهمیدن فقط میدونم هنوزخدا صلاح ندونسته

یه سر پیش دکترلاری و دکترکرمانی بلوارکشاورز بزن. 

اگر بدانید مردم هزاران بار بیشتر به یک سردرد معمولی خود اهمیت می‌دهندتا به خبر مرگ من وشما، دیگرنگران نخواهید شد که درباره ی شما چه فکری می‌کنند!
گریه نمیکنن عجیب شر هستند باورکن از آشپزخونه میگیرم از اتاق ها سر درمیارن از دیوار راست بالا میرن دو ...

ای خدا چه بامزه ولی فکر کنم واسه کسی که نداشته باشن چون دختر دختر منم شر هست ولی نه از نظر فضولی از زبونی  وقتی یه چیزی بش میگی  میخورتت  امروز بش میگم یکم نوشابه بده دختر داییت بخوره میگه مگه من شکم ندارم یا مگه مردم که که یه چیزی که ماله منه بدی به کسی

دنیای من  دخترم دنیاس بس😙😘😍

استارتر من در مورد خاصیت خواب آور طبیعی اسطوخودوس زیاد شنیدم. رو خودم کاملا جواب داده

بدنشون رو با روغن بچه اسطوخودوس چرب کن یا یکی دو قطره عصاره اش رو بچکون روی بالشتشون

یه سر پیش دکترلاری و دکترکرمانی بلوارکشاورز بزن. 

شیراز هستن؟

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞
شیراز هستن؟

نه. تهران. 

نمیدونستم شماشیرازی ببخشید.