2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم سعى كن دارو ندى اصلا!من خيلي تحمل كردم كه حتي الامكان به صورت طبيعي بخوابن بدون هيچ دارويي.گاهى وقتا اطرافيان ميديدن چقدر خسته هستم بهم اصرار ميكردن كه بابا خواب اور بده بهشون ولي من بخاطر اينكه شنيده بودم خيلي كاراشتباهيه خستگى رو به جون خريدم.دانشجو هم بودم 😟

نه دارو بهشون ندیا 

عزیزببخشیدا

انگارب سلامتی بارداری،حاجتتوخدا داده بهت، امضاتو عوض کنی بهتر نیست؟ 

مبارکت باشه. برام دعاکن. 

اگر بدانید مردم هزاران بار بیشتر به یک سردرد معمولی خود اهمیت می‌دهندتا به خبر مرگ من وشما، دیگرنگران نخواهید شد که درباره ی شما چه فکری می‌کنند!
اخه شاید چیزیمیخوان وگرنه بچه میخوابه غذا بده شیر بده اب بده ببین  بازم نمیخوابه

گریه نمیکنن عجیب شر هستند باورکن از آشپزخونه میگیرم از اتاق ها سر درمیارن از دیوار راست بالا میرن دو تا دختر شرررررررر

عزیزببخشیدا انگارب سلامتی بارداری،حاجتتوخدا داده بهت، امضاتو عوض کنی بهتر نیست؟  مبارکت باشه. ...

الهی قربونت برم نه تیکر واسه دلخوشیه نمیدونم چرانمیتونم برش دارم هنوز چشم انتظارم عزیزم ایشاالله بحق شش ماه علی اصغرکه شما زود مادرشی عزیزمهربونم کاش الان تبریکت واقعا واسه مادرشدنم بود هی خدا شکرت

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞

استارتر منم مامانم زیادمیره شهرستان

الان تهرانه اومدم خونه شون دکترم براکیست استراحت داده بهم.گفته بچه بلندنکنم. 

واقعا درکت میکنم. 

ان شالله زودتر بخوابند. 

اگه میتونی خسته شون کن با بازیو.. 

شایدم دل درد یامثل بچه من دورازجون رفلاکس و... ندارند؟ 

اگر بدانید مردم هزاران بار بیشتر به یک سردرد معمولی خود اهمیت می‌دهندتا به خبر مرگ من وشما، دیگرنگران نخواهید شد که درباره ی شما چه فکری می‌کنند!