2777
2789

سلام دوستان... 

من الان خودم شاغلم.  کاری که دوستش ندارم زیاد و به تخصص م هم مربوط نیست. حدود ده سال پیش ارشد رشته خودمو گرفتم ولی نتونستم توی حوزه تخصصی م کار کنم. 

از  جو کاری و همکاران فعلی م خیلییییی بدم میاد! اونقدر که شبا کابوس می بینم... 

مدتیه به سرم زده برم یه کارگاه راه بندازم... کارگاه خیاطی. قبل دوره دانشگاه یه دوره کامل رفتم. ولی حدس میزنم برای شروع دوباره و خبره ی کار شدن یه دو سالی زمان بخوام. 

به نظرتان با شرایط اقتصادی الان و اینکه هیچی از آینده معلوم نیست، برم دنبالش؟ یا همین زمان رو صرف کنم و با توجه به مدارک  و رزومه و سابقه ی خوب تحصیلی م برم دنبال کارای پذیرش برای ادامه تحصیل ؟ خارج از کشور منظورم. 

ممنون میشم راهنمایی کنین... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من ارزش داره

کاری که آدم با علاقه انجام بده، حتما توش موفق میشه

البته اگه برای ادامه تحصیل و البته مهاجرت دائمی، قصدت جدیه، اون بحثش فرق داره

ولی اگه قراره در نهایت ایران بمونی، بهتره دنبال کسب و کار خودت باشی

چه خبرتونه؟ چه خبرررتوونه؟    
به نظر من ارزش داره کاری که آدم با علاقه انجام بده، حتما توش موفق میشه البته اگه برای ادامه تحصیل ...

بحث همین جاست... دو دلی م . 

همسرم گذاشته به عهده خودم... گفته هر کدوم رو انجام بدی منم کمکت میکنم. 

رشته م در ایران خیلی جدیده... نهایتا ده سال باشه که معرفی شده... برای همین خیلی محدوده بازار کارش...

مهاجرت رو دوست داریم ولی چون مسیر ناشناخته ایه خیلی هم نگرانشم...