2777
2789
منم بايد بخورم تا خونريزيم شروع شه

منم وقتی خوردم خونریزیم رو بیشتر کرد ،،،،یه تیکه از جفت مونده بود اونم دکتر بهم مترژین داد دفع شد

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزيزم ميشه بگي دستور استفاده به چه صورت بود؟

اول يه واژينال همزمان زير زبانى بعد از نيم ساعت تكرار

دوباره بعد از دو ساعت تكرار درد شروع ميشه و احتمالا خون ريزى يك روز صبر ميكنى احتمالا همين جواب ميده اگه نداد روز بعد به فاصله يك ساعت دوباره تكرار ميكنى قرصاى باقيموندرو

𓂀
ممنون شما از دكتردارو گرفتي؟ چند ميلي گرمه؟ باعث افزايش فشار خون نميشه؟

تا اونجايى كه ميدونم تب براى يك ساعت از عوارضشه خودم تهيه كردم

ولى بازم سرچ كن عوارضشو بخون

𓂀
من دارم اما واقعا نميتونم بدم  داروي الكي نيست همينجور بخوايم ب كسي بديم

شقايق جان من دو عدد نياز دارم نميخوام يك بسته بخرم ميشه لطفا بگى چجورى ميتونم ازت بگيرم

𓂀

سلام من قرص راکوتان میخوردم برای جوش صورتم علاوه بر اون ناراحتی اعصاب و افسردگی شدید هم داشتم با این که جلوگیری میکردم متاسفانه ناخواسته باردار شدم به هر دری زدم بی نتیجه بود هیچ دکتری حاظر نشد حتی بهم بگه چکار کنم من موندم و یه بچه توی شکمم که معلوم نبود اگه دنیا بیاد چه مشکلاتی داره 

هزارتا شماره توی اینترنت بود که قرص برای سقط میفروختن به همشون زنگ زدم هر کدوم یه چیزی میگفتن که اصلا نتونستم به هیچ کدوم اعتماد کنم و بیشترشون مرد بودن .واقعا درمونده شده بودم و حال روحیم هر روز خرابتر که توسط یکی از دوستام خانم دکتری رو بهم معرفی کردن که تونستم ازشون قرص میزوپروستول یا همون سایتوتک اصل رو ازشون تهیه کنم این که داروخانه بود و اون خانم پزشک بود واقعا خیالم راحت بود و قرصو ازشون تهیه کردم و طبق روش و دستور العملی که داد طی چند ساعت کارم انجام شد واقعا باورم نمیشد به این راحتی مشکل به این بزرگی حل بشه و طی 6 ساعت همه چی تموم شد و راحت شده بودم 

اگه کسی میخواد این کارو انجام بده و شرایط نگهداریشو نداره قرصو از یه جای مطیمن بخره نه از این دلال ها که اومدن سایت زدن و سوادی هم در این زمینه ندارن 

شماره اون خانم دکتر 09217375230 بود واقعا به من کمک بزرگی کرد الان 10 روزه از این قضیه میگذره و نتیجه سونوگرافی نرمال و طبیعی بوده 

الهی هیچ کس ناخواسته حامله نشه