الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
راست ميگى؟؟؟؟؟؟؟ چند وقتت بود؟؟؟ بعد استفاده چه اتفاقى افتاد
من پنج هفته بودم اول که استفاده کردم ببخشید اسهال گرفتم ویه کوچولو خون دیدم یک هفته فقط لکه میدیدم اونم نه لکه خون قهوه ای بود بعد یه هفته انگار یهو پریود شدم ده روز خونریزی داشتم وتموم شد
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من دقیقا سه ماهه بودم فهمیدم باردارم ،،،سریع رفتم خریدم و فرداش تو خونه گذاشتم،،،دوستمم کادر اتاق عمله اومد پیشم و مرتب فشارمو چک میکرد ،،کامل دفع شد،،،،اما سونو رو بده که مطمئن بشی
آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
يعنى ممكنه منم اينجورى باشم؟؟؟؟ توى اين يه هفته كه لك ميديدى درد داشتى يا نه عادى بودى
اوایلش درد داشتم ولی بعد سه روز انگاار نه انگار قرص مصرف کردم😑 هیچ دردی نداشتم به دکترم گفتم گفت فقط طناب بزن و مایعات بخور اهاان راستی من از عطاری گیاه عروس پشت پرده هم خریدم دم کردم اونم خیلی کمکت میکنه دکترم گفت کم خونی دارم که انقدر دیر خونریزی کردم
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بقچه جون خيلى خيالم و راحت كردى خدا هرچى ميخواى بهت بده
انشالا که راحت دفع بشه عزیزم