2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اينو مطمئنى؟؟

صد در صد نه واسه خیلیها جنین هفته پنجم به بعد تشکیل میشه 

سونو بری قشنگ مشخص میشه چیزی مونده یا نه

نی نیم نموند واسمون دل من وباباش خیلی گرفته از رفتنش میشه دعا کنید بعدی سالم بیاد تو دلم😢
راست ميگى؟؟؟؟؟؟؟ چند وقتت بود؟؟؟ بعد استفاده چه اتفاقى افتاد

من پنج هفته بودم اول که استفاده کردم ببخشید اسهال گرفتم ویه کوچولو خون دیدم یک هفته فقط لکه میدیدم اونم نه لکه خون قهوه ای بود بعد یه هفته انگار یهو پریود شدم ده روز خونریزی داشتم وتموم شد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من پنج هفته بودم اول که استفاده کردم ببخشید اسهال گرفتم ویه کوچولو خون دیدم یک هفته فقط لکه میدیدم ا ...

يعنى ممكنه منم اينجورى باشم؟؟؟؟

توى اين يه هفته كه لك ميديدى درد داشتى يا نه عادى بودى

𓂀

من دقیقا سه ماهه بودم فهمیدم باردارم ،،،سریع رفتم خریدم و فرداش تو خونه گذاشتم،،،دوستمم کادر اتاق عمله اومد پیشم و مرتب فشارمو چک میکرد ،،کامل دفع شد،،،،اما سونو رو بده که مطمئن بشی

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
يعنى ممكنه منم اينجورى باشم؟؟؟؟ توى اين يه هفته كه لك ميديدى درد داشتى يا نه عادى بودى

اوایلش درد داشتم ولی بعد سه روز انگاار نه انگار قرص مصرف کردم😑 هیچ دردی نداشتم به دکترم گفتم گفت فقط طناب بزن و مایعات بخور اهاان راستی من از عطاری گیاه عروس پشت پرده هم خریدم دم کردم اونم خیلی کمکت میکنه دکترم گفت کم خونی دارم که انقدر دیر خونریزی کردم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اوایلش درد داشتم ولی بعد سه روز انگاار نه انگار قرص مصرف کردم😑 هیچ دردی نداشتم به دکترم گفتم گفت فق ...

منم كم خونى دارم عروس پشت پرده ام خريدم كه بخورم

𓂀
منم كم خونى دارم عروس پشت پرده ام خريدم كه بخورم

حتما بخور خیلی خوبه

اوایلش درد داشتم ولی بعد سه روز انگاار نه انگار قرص مصرف کردم😑 هیچ دردی نداشتم به دکترم گفتم گفت فق ...

بقچه جون خيلى خيالم و راحت كردى خدا هرچى ميخواى بهت بده

𓂀
بقچه جون خيلى خيالم و راحت كردى خدا هرچى ميخواى بهت بده

انشالا که راحت دفع بشه عزیزم