النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 عنوان مورفولوژی پایین . خانوما کمک 😭😭😭 780 بازدید | 24 پست سلام خانوما . کسی هست که شوهرش مورفولوژیش پایین بوده باشه و با دارو خوب شده باشه؟ گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود. 1397/07/15 | 10:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لبخندخانوم عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 4819 اره شوهر بیچاره منداره دارو میخورهنمیدونیم خوب شد یا نهاما دوستام که شوهراشون این مشکلو داشتمن خوب شدنو باردار شدنامید به خدامیگم چرا خدا این همه ادم بچه داده به شوهر ما اینو داده1 درصد فکرشو نمیکردممم این بلا سرمون بیاد1 درصد حتی خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 اگه تجربه ای دارین بگین بهم 😢 چکارکنم .سه ماهه دارو میخوره اما تا یه کم میره بالا دوباره میاد پایین 😭 گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود.
گل_گلدونه2000 عضویت: 1395/04/15 تعداد پست: 10388 شوهر من با کلومیفن و پنتوکسی فیلین یه ذره بهتر شد ولی اگه جواب نگرفتی ای یو ای کن فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 اره شوهر بیچاره من داره دارو میخوره نمیدونیم خوب شد یا نه اما دوستام که شوهراشون این مشکلو داشتمن ... من داغونم به خدا 😭 . ولی من شنیدم مورفولوژی با دارو خوب نمیشه گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود.
النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 شوهر من با کلومیفن و پنتوکسی فیلین یه ذره بهتر شد ولی اگه جواب نگرفتی ای یو ای کن خدارو شکر که الان بارداری برا ماهم دعا کن گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود.
النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 اره شوهر بیچاره من داره دارو میخوره نمیدونیم خوب شد یا نه اما دوستام که شوهراشون این مشکلو داشتمن ... چه دادو هایی خوردن که خوب شدن ؟ گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود.
blueeerose عضویت: 1397/06/25 تعداد پست: 251 تا میتونین دفعاتتونو بیشتر کنین.مال منم شوهرم مشکل داشت. با توام ای رفته از دست... هرکجا باشم غمت هست
النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 تا میتونین دفعاتتونو بیشتر کنین.مال منم شوهرم مشکل داشت. شوهر بیچاره ی من اصلا زمین نمیشینه بس فعالیت داره 😣. گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود.
لبخندخانوم عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 4819 چه دادو هایی خوردن که خوب شدن ؟ خوب نشد کههر چی بخوایپنتوکسی فیلین نمیدونم ازیناکارنی تینویتامین ای سی ب کمبلکسکلومیفنتاموکسیفین.... خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 تحرک و تعداد با دارو سریع خوب میشه اما مورفولوژی شنیدم خوب نمیشه گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود.
النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 خوب نشد که هر چی بخوای پنتوکسی فیلین نمیدونم ازینا کارنی تین ویتامین ای سی ب کمبلکس کلومیفن تا ... دوست هات که شوهراشون خوب شدن اونا چی خوردن ؟ گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود.
النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 برای شوهر من ۳درصد نرمال داشت،ای یو ای کردیم من الان شرایط روش های کمک باروری رو ندارم شاید یکی دوسال دیگه بتونیم انجام بدیم😭 گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود.
گل_گلدونه2000 عضویت: 1395/04/15 تعداد پست: 10388 من با ای وی اف باردار شدم شما هم سعی کنید ای یو ای کنید هزینشم زیاد نیست فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...