2777
2789
عنوان

مورفولوژی پایین . خانوما کمک 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 24 پست

شوهر من بار اول مورفواوژیش ۸ بود بار دوم شد ۱۲ انگار دنیا رو بهم دادن اما بار سوم باز شد ۹ 😭 . حداقل آزمایشگاهی که آزمایش داده ۱۵ هست . 

گاهی‌گمان‌نمی‌کنی‌ولی‌خوب‌می‌شود/گاهی‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود/گاهی‌بساط‌عیش‌خودش‌جور‌می‌شود/گاهی‌دگر،‌تهیه‌بدستور‌می‌شود/گه‌جور‌می‌شود‌‌خود‌آن‌بی‌مقدمه/گه‌با‌دو صد‌مقدمه‌ناجور‌می‌شود/گاهی‌هزار‌‌دوره‌دعا‌بی‌اجابت‌است/گاهی‌نگفته‌قرعه‌به‌نام‌تو‌می‌شود.
دوست هات که شوهراشون خوب شدن اونا چی خوردن ؟ 

از نامردا میپرسم جواب سربالا میدن

انگار وقت ندارن به خدا انقد دلم میگیره به همشون تو ت لگرام پیام میدن فلانی سلام خوبی کوچولوت خوبه شوهرت دقیقا پیش چه دمتری رفت چی خورد کی خوب شد هیچیی نمیکن میگن سلام نمیدونیم باز بعدا میکیم یا حواشون اره یا نه

دلمو میشکونن

نمیدونم چرا

یکیشونم فته بود طب سنتی

دارو نخورده بود

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نامردا میپرسم جواب سربالا میدن انگار وقت ندارن به خدا انقد دلم میگیره به همشون تو ت لگرام پیام م ...

😑😑 چقدر بخیل . شوهرمن طب سنتی نمیاد . 

گاهی‌گمان‌نمی‌کنی‌ولی‌خوب‌می‌شود/گاهی‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود/گاهی‌بساط‌عیش‌خودش‌جور‌می‌شود/گاهی‌دگر،‌تهیه‌بدستور‌می‌شود/گه‌جور‌می‌شود‌‌خود‌آن‌بی‌مقدمه/گه‌با‌دو صد‌مقدمه‌ناجور‌می‌شود/گاهی‌هزار‌‌دوره‌دعا‌بی‌اجابت‌است/گاهی‌نگفته‌قرعه‌به‌نام‌تو‌می‌شود.
تعدادش چند تاست؟

کلش ۴۰۵ میلیون اما اونایی که تحرک دارن ۳۱۵ میلیون . 

کلش ۴۰۵ میلیون اما اونایی که تحرک دارن ۳۱۵ میلیون . 

خیلی خوبه ،نگران نباش اگه مشکله دیگه ای ندارین حتما باردار میشی،من ۴ سال پیش ای یو ای کردم‌اون‌موقع خیلی گرون‌ نبود الان نمیدونم چقدره هزینش

خیلی خوبه ،نگران نباش اگه مشکله دیگه ای ندارین حتما باردار میشی،من ۴ سال پیش ای یو ای کردم‌اون‌موقع ...

مورفولوژیش خیلی پایینه 😣 . این تعداد اسپرم داره اما همه کج و کوله ان و بدرد نمیخورن 

اره شوهر بیچاره من داره دارو میخوره نمیدونیم خوب شد یا نه اما دوستام که شوهراشون این مشکلو داشتمن ...

شما طبیعی باردار شدی؟برای درمان چه دارویی استفاده کردین

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
سلام اره طبیعی باردار شدم.

خداروشکر چطور درمان کردین میشه بگید

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹