2777
2789
عنوان

بیاین بگین شما بودین چه رفتاری با خانواده شوهرتون میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 36 پست
واقعا میخوای مطرح کنی! مثلا بگی ناراحت شدم کادو بهم اینو دادید. هدیه س عزیزم طلب ک نداشتی بعدم این ...

میدونید تو کادو روز زن و روز پدر فقط همسر من کادو میده هیچکدوم نمیدن باورتون میشه

این جاریم هم باهاشون مشکل داره مدام تو فامیل پشت سرشون صحبت میکنه

چرا باید فرق بگذارن من اینو میخوام بدونم

چجوری بگم ناراحتم ازشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا من حرفم پول و اینا نیست حرفم اینه که چرا فرق میذارن بین ما و برادر شوهرم که وضع مالیش خ خوبه ...

عزیزم ما میدونیم اما حتی اگه چیزیم نمیاوردن تو نباید مطرح کنی مخصوصا به شوهرت

زشته بابا اخه فک کن اصلا اونا وجود ندارن بازم برات همین کادو رو میاوردن اعتراض میکردی هرگز

تو داری حسادت میکنی به اونا که چرا به اونا کادو کرون دادن واگه اینو نشون شوهرتو خانوادش بگی نمیگن چقدر دختر عاقلیه فهمید انگ حسادت بی ادبی و خیلی چیزا بهت میچسبونن پس سکوت کن 😊افرین

خانوما بخدا شاید بنظرتون زشت باشه این تاپیکم

ولی کلا با دخترمم برخورد خوبی ندارن نوه های دیگه اشونو بیشتر اهمیت میدن انگار ما براشون عادی هستیم ولی اونا نه خیلی زیاد و محترمن..خیلیی من رو دوس دارن ولی این رفتاراشونو کجای دلم بذارم

ممنون از نظراتتون