2777
2789
عنوان

بیاین بگین شما بودین چه رفتاری با خانواده شوهرتون میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یعنی هر کی پولدار تر..کادو بهتر بخدا نامردیه اینقدر که شوهر من و من احترام قائلیم و بدردشون میخ ...

شمارو خودی میدونن این چیزی نیست حتی بخای به شوخی مطرحش کنی اونا وظیفه ندارن کادو بیارن هر چی اوردن دستشون درد نکنه 

خب یعنی هر کی پولدار تر..کادو بهتر بخدا نامردیه اینقدر که شوهر من و من احترام قائلیم و بدردشون میخ ...

آدمها معمولا به کسی که باهاشون ردودروایسی دارن کادوی بهتری میدن. توی فامیل ما کسانی که بیشتر فاصله می گیرند و کمتر درگیر مسایل و مشکلات دیگران میشن عزیزتر هم هستند. من که نمی فهمم چرا اینطوریه.

ترنج

بخدا خجالت کشید وقتی کادو رو خونه داداشش دید فقط بهم نکاه کرد و هیچی نگفت بی ارزش گرفتن این برام عذ ...

شمام وقت کادو دادن همونجوری بده بهشون اگه گفتن بگو منم ناراحت شدم..در حالی که مقابله به مثل خوب نیست. ولی ادم ناراحت میشه از کارشون زشته واقعا

شمارو خودی میدونن این چیزی نیست حتی بخای به شوخی مطرحش کنی اونا وظیفه ندارن کادو بیارن هر چی اوردن د ...

بله درسته

با اینکه فوق العاده پولدارن ول ازشون توقع نداشتم

ولی برای من 30 هزار ت بیارن

برای برادر شوهرم یه کادو قیمتی

بخدا زشته برای من اصلا چرا اوردن

بله درسته با اینکه فوق العاده پولدارن ول ازشون توقع نداشتم ولی برای من 30 هزار ت بیارن برای برادر ...

چرا اینجوری تو عزیزم 

واقعا متاسفم از مطرح کردن همچین چیزای زشتی ابروی هر چی زنه میبرید شماها 

واسه اون چرا گرون اوردن واسه من چرا ارزون

به درک اوردن دیگه 

اصلا کی گفته هرکی خونه خرید باید چیزی برد همین که اومدن تبریک گفتن خیلیه 

خودتو سبک میکنی با این کارات 

از مادرت کمک بگیر تو این نی نی سایت پر ادم بد اخلاق و چموش زندگیو خراب میکنن

پدرشوهر منم وقتی دخترش خونه ساخت روز اسباب کشی یه گوسفند براش سر برید ولی من ۳ماهی میشه اومدم خونم هیچی نیاورد 

حالا خواهر شوهرمم مدام میگه یه خروسی میکشتین چون خونه هاتون قشنگ شده تو چش نباشین 😐😐😐

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

واقعا میخوای مطرح کنی! مثلا بگی ناراحت شدم کادو بهم اینو دادید. هدیه س عزیزم طلب ک نداشتی

بعدم این هدیه ها بده بستون هست سر ی مناسبت ک خواستی هدیه ببری در حدی میبری ک واست آوردن

جاریت هم مجبوره در همون حدی ک واسش بردن هدیه بده

چیزی ک عوض داره گله نداره

چرا اینجوری تو عزیزم  واقعا متاسفم از مطرح کردن همچین چیزای زشتی ابروی هر چی زنه میبرید شماها& ...

اصلا من حرفم پول و اینا نیست

حرفم اینه که چرا فرق میذارن بین ما و برادر شوهرم که وضع مالیش خ خوبه

فرقشون تو چیه

من مرده پول و شیرینی و کادو بخدا نیستم

من با نفس کار خانواده همسرم مشکل دااارم

بچه ها واقعا مگه مهمه؟؟؟؟دوسداشتن برااون یه چیز خفن بردن براتوساده حتمادوسداشتن ناراحتی نداره بنظرم ب نظرشون احترام بزار توام چیزی شد وسیله ساده ببر من اگه ازدواج کنم خودموا صلن درگیر این چیزانمیگنم بشینم غصه بخورم گ چراهدیه اونابهتره؟؟؟عمرااا

اونی که ازهمه بیشترمیخنده ازهمه بیشترغم داره...

اره برو حتما به شوهرت بگو برو به مادرت بکو چرا واسه ما اینو اوردی واسه اون اونو 

😄😄😄مادرشم میگه ببخشید غلط کردم

میره میکه حسودی جاریشو میکنه داره مارو پیش پسرمون خراب میکنه و این میشه اختلاف 😁😁😁😁😁