2777
2789

به سختی ولی با برنامه ریزی میشه.خدا جبران میکنه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودتون الان درس میخونید؟

بله دوتا بچه کوچک سه سال و خورده ای و یازده ماهه دارم.دارم سطح سه میخونم.تا وقتی بچه ها بیدارند که پیش بچه هام وقتی میخوابند میرم سراغ درس و تحقیقاتم.

الانم منتظرم کوچکه بخوابه بشینم سر درسم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بله دوتا بچه کوچک سه سال و خورده ای و یازده ماهه دارم.دارم سطح سه میخونم.تا وقتی بچه ها بیدارند که پ ...

خیلی عالیه

من در حال اقدامم

و از طرفی چون با ivf باید بشه

هر کاری رو میخوام شروع کنم بخصوص درس خوندن رو دو دل میشم

نیست بر لوح دام جز الف قامت یار
خیلی عالیه من در حال اقدامم و از طرفی چون با ivf باید بشه هر کاری رو میخوام شروع کنم بخصوص درس خو ...

شما شروع کنید فوقش هر ترم واحدهای کمتری میگیرید.یا مرخصی میگیرید.

من ۵ ماهه باردار بودم امتحان ارشد دادم،دخترم ۴ ماهه بود قبول شدم شهر دیگه ای غیر از شهر خودمون،مامانم خیلی همکاری کرد ؛چهار ترمه درسمو تموم کردم😍

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙
بله دوتا بچه کوچک سه سال و خورده ای و یازده ماهه دارم.دارم سطح سه میخونم.تا وقتی بچه ها بیدارند که پ ...

افرین ساعت استراحتتون چطوره؟ چطور اصولا بعد خابیدن بچه ها دیگه انرژی برای ادم نمیمونه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من دانشجو دکترام فعلا مرخصیم ولی از بهمن  باید برم بچه هام سه و نیم ساله و هفت ماهه میشن ایشالل ...

موفق باشید

شرایط مرخصی چطریه 

فقط شامل دانشجوی دکتری میشه؟

نیست بر لوح دام جز الف قامت یار

تازه اون زمان که فقط یه بچه داشتم مکالمه و باشگاه و خیاطی هم میرفتم.هر روز هفت صبح میزدم بیرون از خونه و شش شب برمیگشتم.