2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین ساعت استراحتتون چطوره؟ چطور اصولا بعد خابیدن بچه ها دیگه انرژی برای ادم نمیمونه

من کلا خوابم کمه.از کلاس که میام دراز  میکشم و بچه ها رو شکمم نشستند بازی میکنند.هر شب تسبیحات حضرت زهرا رو بگید به بدن قوت میده.

این که میگم خدا جبران میکنه مثلا حافظه خیلی قوی ای دارم یا با یک بار گوش دادن سر کلاس برای من کفایت میکنه و کاملا حفظ میشم.یا تندخوانی میکنم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
افرین ساعت استراحتتون چطوره؟ چطور اصولا بعد خابیدن بچه ها دیگه انرژی برای ادم نمیمونه

البته بچه ها رو ساعت نه میخوابونم چون باید برند مهد.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من کلا خوابم کمه.از کلاس که میام دراز  میکشم و بچه ها رو شکمم نشستند بازی میکنند.هر شب تسبیحات ...

اها باهوشید پس.اخه میگم من ک میرم بچه بخابونم زودتر از بچه ها خابم میبره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

منم الان منتظرم بچه ها بخوابن بعد بچسبم به درس متاسفانه شب نخوابیش بده برای جسم

اگر بتونید ساعت ده تا دو شب بخوابید و بعد بیدار بشید خیلی عالیه.

البته بچه ها رو ساعت نه میخوابونم چون باید برند مهد.

گفتیدسطح۳؟

حوزه میرین؟

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
اها باهوشید پس.اخه میگم من ک میرم بچه بخابونم زودتر از بچه ها خابم میبره

عزیزم انشاالله خدا بهتون توانایی مضاعف بده.این تسبیحات حضرت زهرا رو هر شب قبل از خواب بگید.هر درسی هم که میخواهید بخونید ثوابش رو هدیه کنید به پیامبر.عجیب اثر داره.

گفتیدسطح۳؟ حوزه میرین؟

بله

اگر بتونید ساعت ده تا دو شب بخوابید و بعد بیدار بشید خیلی عالیه.

درست میگید ولی سخته

مثلا به بار 3 بلند شدم 5 صبح داشتم چرت میزدم کل روز هم خواب و بیدار بودم

مامانمم میگه صبح زود پاشو بخون ولی اینجوری تو روز همش خوابم دیگه

عزیزم انشاالله خدا بهتون توانایی مضاعف بده.این تسبیحات حضرت زهرا رو هر شب قبل از خواب بگید.هر درسی ه ...

باشه خیلی ممنون دوست عزیز

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

درست نیگید ولی سخته مثلا به بار 3 بلند شدم 5 صبح داشتم چرت میزدم کل روز هم خواب و بیدار بودم مامان ...

دوست جان ساعت مطالعه شما کی هست