2777
2789
درست نیگید ولی سخته مثلا به بار 3 بلند شدم 5 صبح داشتم چرت میزدم کل روز هم خواب و بیدار بودم مامان ...

اولش سخته.شهید مطهری در شبانه روز فقط چهارساعت میخوابیدند.بدن عادت میکنه به مرور.

البته توانایی هر کسی فرق میکنه.من خودم نیمه شب بازده بیشتری دارم اگر درس بخونم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همگی ممنونم واقعا تصمیمم برای درس خوندن جدی تر شد. بعضی خانم ها خیلی سخت کوشن  خدا قوت به ...

نه بچه داری باید مانع پیشرفت بشه و نه درس و کملالات دیگه مانع بچه دار شدن.هر دو در کنار هم آهسته و پیوسته.

البته خودم آهسته پیش نرفتما.هر ترم بیست واحد درس برمیدارم.  

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
عزیزم من از 11 و نیم که بچه ها دیگه خوابن شروع میکنم نهایت تا 3 و نیم البته وسطاش برای رفع خستگی میا ...

اگر نی نی سایت بذاره به همه کاری میرسیم.  

عزیزم من از 11 و نیم که بچه ها دیگه خوابن شروع میکنم نهایت تا 3 و نیم البته وسطاش برای رفع خستگی میا ...

اها.خداقوت.بچه ها ساعت چند بیدار میشن؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اولش سخته.شهید مطهری در شبانه روز فقط چهارساعت میخوابیدند.بدن عادت میکنه به مرور. البته توانایی هر ...

نیمه شب یعنی کی؟

یعنی به نظرت میتونم روالمو تغییر بدم؟

شوهر منم خوابش فقط 5 ساعته..  منم از 4 صبح که خوابم ببره دیگه برای 9 و نیم اجبارا بچه بیدارم میکنه

صبحونه اون یکی بچه هامم ساعت 7 شوهرم میده و میبرشون مدرسه

همه سختی های بچه داری و خانه داری یه طرف بدترین چیزی که بدون استثنا همیشه برای من اتفاق میفته اینه که همیشه شب امتحان یا مهمان میاد برامون یا باید بریم مهمانی.از اونجایی هم که خانواده شوهرم مخالفه درس خوندنم هستند نمیتونم مهمانی ها رو نرم.که حرفی پیش نیاد.

نیمه شب یعنی کی؟ یعنی به نظرت میتونم روالمو تغییر بدم؟ شوهر منم خوابش فقط 5 ساعته..  منم از 4 ...

۳.۵ تا ۹.۵ صبح ساعت خابت عالیه.ب نظرم تغییر نده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نیمه شب یعنی کی؟ یعنی به نظرت میتونم روالمو تغییر بدم؟ شوهر منم خوابش فقط 5 ساعته..  منم از 4 ...

یکی دو ساعت قبل از اذان خیلی خوبه.

بله میتونید اگر که اراده کنید.باید هدف داشته باشید.من تا ده سال دیگه ام برنامه ریختم و باید ب اهدافم برسم.برای همین با هر سختی که بوده درسم رو خوندم.

مثلا دختر اولم هفت روز بود به دنیا اومده بود امتحانام شروع شد منم سزارینی بودم میرفتم با بچه امتحانام رو میدادم و برمیگشتم.

من به همه جلو جلو میگم انقدر خودمو مشغول نشون میدم که دیگه کسب روش نمیشه بیاد    

باورتون نمیشه من تا همین چند وقت پیش ماهی دو. تا سه تا مهمانی پر جمعیت بالای بیست نفر داشتم.حالا جلسات ماهیانه با دوستانمون که بماند.جرئتم نمیکنم حرف بزنم.