2777
2789

سه بسته قرص دکتر بهم داده بودن

بسته دوم آخراش بودم ک ب خونریزی افتادم با اینکه اصلا قطع نکرده بودم خوردن قرصا رو 

دکترم گفتن روزی دوتا بخورم ک قطع شه خونریزی اما فایده ایی نداشت

چکار کنم؟؟کسی تجربه ایی داره تو این زمینه کمکم کنه؟؟؟

موندم قرص بخورم یا ن ادامه ندم

الان چهار روزه هنوز خوب نشده

و اینم بگم قرصامو سر ساعت مشخص اصلا نمیخورم 

😞😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان گلی کیست چند سانتی؟؟ از چه نوعی من از نوع فانگشینال سه سانتی. میگم کیست باعث نازایی میشه چون من چند ماه اقدامم

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
مامان گلی کیست چند سانتی؟؟ از چه نوعی من از نوع فانگشینال سه سانتی. میگم کیست باعث نازایی میشه چون م ...

خیلیا با کیست باردار شدن ولی خب خود بارداری رو پرخطر میکنه...بستگی به بدن هر ادم هم داره...اما اگه درمان کنی بعد باردار بشی بهتره

کاش قلبها در چهره بود...
خیلیا با کیست باردار شدن ولی خب خود بارداری رو پرخطر میکنه...بستگی به بدن هر ادم هم داره...اما اگه د ...

نمیدونم چکار کنم آخه دکترم اصلا دارویی واس کیست نداد گفت ایراد نداره 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
نمیدونم چکار کنم آخه دکترم اصلا دارویی واس کیست نداد گفت ایراد نداره 

برای منم ایراد نداشت تا وقتی ترکید و من نزدیک ۲۰ روز خونریزی داشتم😣البته من تنبلی هم دارم.برای قطع خونریزیم ۱۰ تا آمپول استروژن زدم.بعد هم یه دوره یاسمین خوردم الانم دارم یاز میخورم

کاش قلبها در چهره بود...
برای منم ایراد نداشت تا وقتی ترکید و من نزدیک ۲۰ روز خونریزی داشتم😣البته من تنبلی هم دارم.برای قطع ...

شما هم داری اقدام میکنی؟؟؟؟اگر آره .چند ماه 

مامان گلی کیست چند سانتی؟؟ از چه نوعی من از نوع فانگشینال سه سانتی. میگم کیست باعث نازایی میشه چون م ...

کیست پنج سانتی//من پارسال هم گرفتم اما با دو دوره دارو خوب شد و بلافاصله باردار شدم

الان بعد زایمان بچه شیر ندادم دوباره تخمدانام فعال  شد باز کیست آورد

بیست. تعجبم از اینه ک چرا خونریزی افتادم. آخر بسته دوم رو نباید اینطور می‌شد که