2777
2789
عنوان

بچه های گل. شوهرم گفت از خانم های نی نی سایت بپرس

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 84 پست

واسه بیس روز مسافرت که میرین شهر خودتون چجوری پنج تومن خرج میکنید؟ مگه نمیرین‌خونه پدر مادرتون خورد و خوراکتونم که همونجاس چه خرجی دارین؟ بعد توی ده سالی که اون شهر بودین هیچی جمع نکردین حالا میخواین تو دو سال آینده چجوری جمع کنین؟ شما مشخصه از اون‌خانمایی نیستی که بتونی پس انداز کنی

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه وقت خودتو گول نزنی بگی دو سال دیگه جور میشه ها میخواست جور بشه تا حالا شده بود بنده خدا ارتشی ها ...

ولی سلیته ای که نگو دیروز با فحش و داد و بیدا ۲۰۰ گرفت ازمون بخدا شهریور ۴۰۰ واسش کلا خریدیم

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕
واسه بیس روز مسافرت که میرین شهر خودتون چجوری پنج تومن خرج میکنید؟ مگه نمیرین‌خونه پدر مادرتون خورد ...

😂😂نگوووو .اگه برگرده حاضره به سختی بیافته تا یه سقف بالا سرخودش داشته باشه.بنظر من همین خونه سازمانی دادن تنبل میکنه .من که شوهرم زیربار خونه سازمانی نرفت هر چی من گفتم.گفت سختی بکشیم زودتر پس انداز میکنیم خونه میخریم

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
بمون عزیزم ب خدا شهر غریب موندن خیلی خوووووبه خیلی حالا دو سال فرصت داری بمون . ما ۱۵ سال شهر غریب ب ...

چراااا دلتنگی که سخت تره.منم دوست دارم برگردم وای چند نفر گفتن غربت بهتره

ماهم خونه سازمانی داریم اینجا ولی بریم مستأجر میشیم

خب تو مشهد هم نمی تونین بگیرین؟برادر منم نظامیه،بهشون خونه ندادن،ولی وام 20میلیونی دادن برای خونه،کم کم از حقوقش کم می کنن،تا الان که 6ساله تموم نشده!البته الان خودشون با کمک پدرم خونه دار شدن.

واسه بیس روز مسافرت که میرین شهر خودتون چجوری پنج تومن خرج میکنید؟ مگه نمیرین‌خونه پدر مادرتون خورد ...

مادرم فوت کرده زن بابا دارم همش خونه مادرشوهر هستیم دختراش با بچه هاشون جمع میشند و از جیب ما میخورند مادرش صبح به صبح لیست میده واسه نهارو شام. دیگه شوهرمم خوش سفر سر راه شمال میریم رستوران میریم ۲۰ روز همش در خوشی و ولخرجی .یعنی کیف میکنند ۹ نفری رو هم سوار میشیم و دنبال ما هر قبرستون که بریم میان

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕

هزینه ی سفرتون بالاس یکم مدیریت کنید

منم9ساله غربتم

دلتنگی همیشه هست ولی نزدیکی هم دردسرهای خودش رو داره 

ی چیز دیگه نزدیک بودن برا ماهایی ک از خانواده دوریم ی جورایی رویا گونه شیرین و زیباس شاید واقعیت هم اینهمه دلچسب نباشه خیلی معمولی باشه.

در این مورد ب حرف همسرت گوش کن نشه ک بعدا خدایی نکرده موفقیتی نباشه کاسه کوزه ها سر شما بشکنه.

ی چیز دیگه برا خودت هدف و برنامه داشته باش اینطوری دچار روزمرگی و فکر وخیال اضافه نمیشی

خوبه دوتاتون غریبین ،من از خوزستان ازدواج کردم به زنجان الانم زنجان زندگی میکنم تنها کمبود زندگیم خانوادم هستن ،چون خونواده شوهرمم کم جمعیت و کم رفتو آمدن ،خیلی گرم نیستن ،ولی باز من دارم زندگی میکنم بخاطر شرایط شوهرم که کارش اینجا خوبه میسازم از اول نمیدونستم دوری اینقدر سخت باشه،من همیشه حس تنهایی دارم چون شوهرمم صبح میره شب میاد منم با پسرم مشغولم ولی زیادم غر میزنم به شوهرم چون همیشه از همه طرف دلتنگ میشم 

آخرین تیکه ی این جورچینی، ای عشق...

اقا شوهرم خیلی ولخرجه همین امشب ۲۰۰ حقوق مون مونده بزور مارو برد رستوران ۶۰ پول شام شد گفتم نریم پول نداریم یه مرغ میخریم ۴ روز داریم تو یخچال گفت خدا بزرگه بی خیال

چرا پس من دوست دارم برم‌یه شهر غریب 🙄🙄🙄

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)