2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم گفتی ی پسر ۱۳ ساله داری بعد الآن راجع ب جهازت میگی😢 بگین کجا زندگی می کنید ک اینطور رسومی دا ...

عزیزم پسرم از ازدواج اولمه . الان برای ازدواج دومم دارم تدارک میبینم .چون تازه خونه همسرم داره اماده میشه باید اماده کنم که بچینم . تا الانم طبقه بالای خونه پدریم ساکن بودم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
عزیزم پسرم از ازدواج اولمه . الان برای ازدواج دومم دارم تدارک میبینم .چون تازه خونه همسرم داره اماده ...

عزیزم پسرت واکنشش چی بود ب ازدواج شما؟

من خود به چشم خویشتن دیدم ک جانم میرود..
عزیزم پسرم از ازدواج اولمه . الان برای ازدواج دومم دارم تدارک میبینم .چون تازه خونه همسرم داره اماده ...

آهان

ان شاالله خوشبخت بشی

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
از مامان من که بهترن 😂 داره جهاز دختر عهد قلقلک میرزا رو برام اماده میکنه 😶

از چ نظر  

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

میمونمت جون تو بیا قصه زندگیت رو بگو

استارتر ک رفت تو افق

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
عزیزم پسرت واکنشش چی بود ب ازدواج شما؟

توی شرایطی که من ازدواج دوم کردم پسرمم خیلی ترس نداشتن حامی رو داشت .‌پدرم فوت شده بود دایی و برادر بزرگم سکته و عمل باز قلب کردن و تقریبا اوضاع خونه افتضاح بود . ضمن اینکه شوهرم حدود ۸_۹ ماه وقت گذاشت تا پسرم باهاش کنار بیاد و جواب مثبت رو از پسرم گرفت درواقع . الانم با هم دوستن و پسرم خیلی بهش وابسته شده

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
الهییی😍😍😍 خوشبخت بشین همسرت ازدواج اولشه؟

اره عزیزم از خودمم ۵ سال کوچکتره 🤩

شوهرم میگه به خونوادت فشار نیار یه دست ظرف بسه بقیشو کمک کم خودمون میخریم.هیچی اضافی نیار که نمیذارم ...

هنوز ازدواج نکردی نی نی میخوای؟!

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️