2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم میگه به خونوادت فشار نیار یه دست ظرف بسه بقیشو کمک کم خودمون میخریم.هیچی اضافی نیار که نمیذارم ...

ن حرف مادرت باش ن شوهرت هم ابرومند باشه هم زیاد وسیله نخر 

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی
از مامان من که بهترن 😂 داره جهاز دختر عهد قلقلک میرزا رو برام اماده میکنه 😶

😂😂😂😂چقد به لحن پیمتون خندیدم

به سلامتی گلم خوشبخت شید

زندگی یعنی یک تو، برای یک عمر …💍💏❤️
یعنی چی؟

مبلایی که خریده و میخواد بگیره نمونه اش رو اینجا گذاشتم همه ترکیدن از خنده ایضا خودم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
حالا باز بحث تاپیکو منحرف نکنین بعدا تو یه تاپیک جدید میگم

شفاف سازی کن خواهرم😄

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
😂😂😂😂چقد به لحن پیمتون خندیدم به سلامتی گلم خوشبخت شید

عزیزم وسایلمو ببینی منفجر میشی 😂ممنونم و بهمچنین ⁦❤️⁩

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
عزیزم وسایلمو ببینی منفجر میشی 😂ممنونم و بهمچنین ⁦❤️⁩

تو هم گفتی ی پسر ۱۳ ساله داری بعد الآن راجع ب جهازت میگی😢

بگین کجا زندگی می کنید ک اینطور رسومی داره

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه