2777
2789
توی شرایطی که من ازدواج دوم کردم پسرمم خیلی ترس نداشتن حامی رو داشت .‌پدرم فوت شده بود دایی و برادر ...

چقدر خوب .. خدا رو شکر معلومه همسر عاقل و فهمیده ای داری 

قطعا بعد از هر سختی آسانی هست

من خود به چشم خویشتن دیدم ک جانم میرود..
میمونمت جون تو بیا قصه زندگیت رو بگو استارتر ک رفت تو افق

تلخیش خیلی زیاده هر چند اخرش خدا بهم رحم کرد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوب .. خدا رو شکر معلومه همسر عاق و فهمیده ای داری  قطعا بعد از هر سختی آسانی هست

اره خدا رو شکر خیلی فهمیده و صبوره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

به حرف همسرت گوش کن مادرتو راضی کن و میانه بگیر!

به مادرت بگو اضافه نگیره دوست ندارید اسراف بشه و...

سرویس مهمونی بگیر و یع دست دم دستی

پسر قشنگم! ممنونم که با اومدنت داری رنگ میدی به زندگیمون. حسابی بچرخ و بزرگ شو که سخت منتظرتم!با دل پاکت دعا کن و از خدا بخواه حاجت همه ی کسانی که منتظر یه فسقل مثل خودت اند برآورده بشه. آمین
😍😍😍خوووبه ب خودت برسیا لباسای شاد بپوش

کلا سرخوشم و همیشه در حال خنده و ... ولی خداییش اونم خیلی سنگینه خیلی اهل این چیزا نیست هر چند من خودم ذاتا شاد و جلفم 😂

شوهر جوون؛آدم رو جوون نگه میداره بخدا

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

الهی همییییشه شاد باشی خواهر

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

استارتر خیلی بچه و کوچیکی برای این حرفا

بچه میخوای خودت بچه ای 

مگه دعا الکیه برای کسی که نامزده دعا کنیم بچه دار بشه ؟؟!؟!؟!؟؟

دعا رو هم به مسخره گرفتیدمثل ازدواجای زود هنگامتون😒

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
همه چی سنگین و مامانبزرگی

خب تو چرا قبول میکنی ب سلیقه خودت بخر

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
خب تو چرا قبول میکنی ب سلیقه خودت بخر

مادره دیگه حوصله نق و غر و‌ گریه هاشو ندارم بعدا خودم اونی که میخوام میخرم

مادره دیگه حوصله نق و غر و‌ گریه هاشو ندارم بعدا خودم اونی که میخوام میخرم

حیفه خو الان داره پول خرج میکنه

چرا چیزی ک تو دوس داریو نخره

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
حیفه خو الان داره پول خرج میکنه چرا چیزی ک تو دوس داریو نخره

این خونه تو شهر محل تولد شوهرمه شاید سالی یه بارم نرم مادرمم دوست داره  چون مثلا من ازدواج دوممه جوری خرت پرت بگیره که مثلا حرفی نباشه طرز فکرش اینه هر چیم میگم مادر عزت من به وسیله نیست قبول نمیکنه منم میبینم از استرسشه کاری ندارم دیگه