2777
2789
عنوان

بنظرتون کدوم گزینه رو انتخاب کنم به صرفه تره برام؟

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 44 پست
البته به این فکرکردم که میتونم یه تغییرات دیگه بدم .مثلا سالاد کلم با مایونز و ماست هم بزارم لاش.هرچ ...

دقيقا

شايد از هزينه برق خيلي بيشتر بيارزه

و اينكه به هر حال وقت كمتري ميبره ممكنه تعداد بيشتري بتونين درست كنين

وزن شروع ٦٤ .... وزن هدف ٥٧ .... تاريخ شروع 6 آبان ٩٧ 
مرسي عزيزممم، محبت داري😍 حيف كه تهرانمممم انشاالله موفق باشي خيلي از ايده و كاري كه ميكنين خوشم ...

مرسی عزیزم دلم.خیلی لطف داری.ممنون از انگیزه ای که بهم میدین.آخه اولش خیییلی بسختی شروع کردم و شوهرم اصلا موافق نبود.ولی وقتی دیده الان کلی پول جمع شده قطره قطره یکم راضی تر شده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم دلم.خیلی لطف داری.ممنون از انگیزه ای که بهم میدین.آخه اولش خیییلی بسختی شروع کردم و شوهرم ...

اصولا شروع كار جديد براي همه سخته قبولش

ولي اوني كه شجاعت ميكنه و انجامش ميده خير و بركتش رو ميبينه

انشاالله كه اين شروع كارتون باشه و در آينده كلي گسترشش بدين 😍

دقيقا شايد از هزينه برق خيلي بيشتر بيارزه و اينكه به هر حال وقت كمتري ميبره ممكنه تعداد بيشتري بتو ...

آره موافقم خودمم.فقط ترسی‌که دارم از اینه که الان من تنها کسی ام که پیراشکی اونم خونگیش با این سایز میبرم میفروشم.میترسم اگه‌‌ روشش رو تغییر بدم نخرن دیگه.آخه ساندویچ نون باگت میارن میفروشن هرروز

آره موافقم خودمم.فقط ترسی‌که دارم از اینه که الان من تنها کسی ام که پیراشکی اونم خونگیش با این سایز ...

نگران نباشين

دو سه روز امتحان كنين اگر كه نشد همون روش قبل رو ميشه ادامه بدين

اصولا شروع كار جديد براي همه سخته قبولش ولي اوني كه شجاعت ميكنه و انجامش ميده خير و بركتش رو ميبينه ...

مرسی عزیزدلم.با دعای خیر شما.

من خودم عشق میکنم از این کار.درامدشم که درنظر نگیرم علاقه و ذوقی که خودم روزانه میزارم برای این کار خیلی بهم انگیزه و  لذت میده‌.بهترین سرگرمی‌مفیدی هست برام که میتونم ار زمانم باهاش بهترین استفاده رو بکنم.

مرسی عزیزدلم.با دعای خیر شما. من خودم عشق میکنم از این کار.درامدشم که درنظر نگیرم علاقه و ذوقی که خ ...

موفق باشي عزيزم

منم خيلي ازتون انگيزه گرفتم. ❤️❤️❤️

دیدم چندبار پیراشکی با نون باگت هم آوردن گذاشتن.خواهرم میگفتم پرسیده گفته ۲۵۰۰ میفروشیم. یه جورایی ...

ازهر دو روش درست کن،چون بعضیا خونگی دوست دارن،بعضیا مهم نیس بخاطر قیمتش،آماده میگیرن،اینجوری ام وقتت از قبل کمتر گرفته میشه

ازهر دو روش درست کن،چون بعضیا خونگی دوست دارن،بعضیا مهم نیس بخاطر قیمتش،آماده میگیرن،اینجوری ام وقتت ...

آره اینم میشه.ولی الان یادم افتاد که بخوام نون باگت هم درست کنم باید با قیمت اولی بزارم.چون این ساندویچایی که الان میان میزارن سس نداره.فقط مواد پیراشکی هست.من میخوام سسش هم بزارم یعنی همون سالاد کلم رو خوشمزه تر میشه.پس میتونم همون قیمت قبلی رو بگم