2777
2789
عنوان

بنظرتون کدوم گزینه رو انتخاب کنم به صرفه تره برام؟

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 44 پست
چه عالی😍😍 بنظرم اینا به این قیمت خیلی ارزونه! اخه بزرگه زحمتم زیاد داره!

آره اتفاقا این مدلش بزرگتر از بقیه هم شد که درست کردم.ولی خوب هربار چون از یه اندازه خمیر تقریبا استفاده میکنم قیمتشم یکی میزارم.و بیشتر قیمت بدم هم ممکنه نخرن.چون اینجا هستن کسایی که هرروز پیراشکی‌میارن میزارن.میترسم اگه گرونتر بگم نخرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه خمیرش رو زیاد درست کنی و چند بار استفاده کنی؟

فوقش‌میشه خمیرش رو دوبرابر کنم که برای دو روز بشه.ولی اینطوری حساب تقسیم کردن خمیرهام از دستم خارج میشه.چون الان انقد وارد شدم که هربار خمیر رو به ده قسمت راحت تقسیم میکنم

ولی یه مشکل بزرگ که دارم هزینه برق توسترم هست.اگر فر  بزرگ داشتم خیلی خوب بود.اینطوری مجبورم رو ...

فر بزرگي هم كه خوب و يك دست دمارو پخش كنه الان خيلي گرون شده فكر كنم 😟

ولي خوب اون حالت ساندويچ ها هم خوبه

من بودم ميخريدم

وزن شروع ٦٤ .... وزن هدف ٥٧ .... تاريخ شروع 6 آبان ٩٧ 
كجايين؟ دلم خواست چرا سوپر ماركت هاي ما چيزاي خونگي نميفروشن 😋

الهی.ببخشید اگه دلت پاش رفت عزیزم.من قشم هستم.شما کجایی گلم؟اومدی اینجا در خدمتت هستم حتما عزیزم  

آره خوب.   ولی اسمش زیاد مهم نیست اگه بخرن چه پیرشکی باشه چه ساندویچ.

موافقم

ميشه اونم يه كوچولو بذارين تو توستر روش تست بشه

لاشم پنير هم بذارين

بعد بگين ساندويچ گرمه يعني هركي خواست بخوره ميتونه تو خونه گرم كنه

الهی.ببخشید اگه دلت پاش رفت عزیزم.من قشم هستم.شما کجایی گلم؟اومدی اینجا در خدمتت هستم حتما عزیزم &nb ...

مرسي عزيزممم، محبت داري😍

حيف كه تهرانمممم

انشاالله موفق باشي

خيلي از ايده و كاري كه ميكنين خوشم اومد

واقعا آفرين به شما

موافقم ميشه اونم يه كوچولو بذارين تو توستر روش تست بشه لاشم پنير هم بذارين بعد بگين ساندويچ گرمه ...

اگه پنیر بزارم هزینم زیادمیشه آخه.یا اینکه هزینه هام تغییر میکنه و باز باید دودوتا چهارتا کنم از اول

اگه پنیر بزارم هزینم زیادمیشه آخه.یا اینکه هزینه هام تغییر میکنه و باز باید دودوتا چهارتا کنم از اول

درسته

من خيلي وارد نيستم

همون سردش هم عاليه

فوقش امتحان كنين اگر فروشش كم شد دوباره مثل قبل درست كنين

درسته من خيلي وارد نيستم همون سردش هم عاليه فوقش امتحان كنين اگر فروشش كم شد دوباره مثل قبل درست ...

البته به این فکرکردم که میتونم یه تغییرات دیگه بدم .مثلا سالاد کلم با مایونز و ماست هم بزارم لاش.هرچمد باز باز هزینش‌رو حساب کتاب کنم ولی اگه بخرن بازهم خیلی بنظرم بهتر از الانه.