2777
2789

چون عاشق آشپزی ام یه هرروز پیراشکی درست میکنم میبرم سوپرمارکتها میزارم میفروشن برام.روزی دهتا درست میکنم و هرکدوم ۲۷۰۰ میفروشم.

الان یه فکر دیگه به ذهنم رسیده که بجای اینکه هرروز انقدر زمان بزارم خمیرش رو درست کنم و باز‌کلی زمان برای فر و هزینه برق بزارم،فکرکردم بجاش از نون باگت شرکتیها استفاده کنم.بستش ۲۵۰۰ تومنه.مواد پیراشکیمو فقط آماده کنم و بزارم داخلش.ولی احتمالا باید کمتر بفروشم چون نونش آماده است.۲۲۰۰ باید بفروشم.

مسلما نسبت به ۲۷۰۰ کمتر سود میکنم ولی بازهم فکرمیکنم میتونه بهتر از گزینه اول باشه.چون هزینه برق و روزانه خمیر گرفتن خودم هم هست.

نظر شما چیه دوستای گلم؟

راهنماییم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همون آماده بگیر اگه سودش نهایتا بیشتر از اینکه خودت درست کنی

سود که میکنم خداروشکر.اگه‌ سود نمیکردم که ادامه نمیدادم.فقط سودش کمتره.الان که ۲۷۰۰ میفروشم در هفته اگه هرروزش رو درست کنم میشه ۱۸۹ تومن.ولی با این نون آماده در هفته میشه ۱۵۴تومن.البته باید هزینه های غیرمستقیمش هم حساب کنم.مثلا اینطوری دیگه هزینه برق و آرد خریدن هرروز رو ندارم

چه پیراشکی درست میکنی که نون داره؟! من پیراشکی با خمیر که غذاست رو دیدم و پیراشکی دونات و 

خوب همین پیراشکی که با خمیر درست میشه دیگه.پیراشکی غذا نه شیرینی.اینم یه مدل

وای چه هوس برانگیز😋چی داخلش میزاری؟میشه طرز پختشو بگی؟

وقت ورود در حرم تو هوایی ام ❤️وقت خروج تازه زمینگیر میشوم  ❤️ یا حسین❤️                  اَلٔسَلام عَلَیٔکَ  یا اَباعَبدالله
خونگی سالمتره بنظرم بیشتر فروش بره حالا یکبارم غیرخونگی درست کن اگر فرقی نداشت خب دومی رو انتخاب کن

دیدم چندبار پیراشکی با نون باگت هم آوردن گذاشتن.خواهرم میگفتم پرسیده گفته ۲۵۰۰ میفروشیم.

یه جورایی نظر خودمم همین هست.پیراشکی خونگی‌ممکنه زیباتر جلوه کنه و جذابتر باشه.ولی نون باگت تصویری تکراری هست.ولی خوب اگه نون باگت رو انتخاب کنم خیلی از هزینه هام هم کمتر میشه به اضافه زمان خودم بیشتر میمونه.نمیدونم موندم چیکارکنم