چون هرچي عوضي بود ميخورد به پستم😞 حالا حوصله داشتي بگو لينك بدم بخون داستانمو
پستتو گذاشتم علاقه مندیام حتما میرم میخونم ،من زورم میاد خودم هیچ تجربه ای نداشتم و ازدواج کردم ولی شوهرم میگه قبلا دوستدخترداشته
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اونموقع خیلی مغرور بودم خب سنم کم بود دیدم بچگونه بود با مشکلات راحتر کنار میومدم رشته دانشگاه مو درست انتخاب میکردم یا که یه حرفه رو یاد میگرفتم پیشرفت میکردم بعدش بلد نبودم از خودم دفاع کنم ولی الان دارم اینکارو میکنم
وای مث من منم دلم میخاست یه خونه مجردی داشتبم فقط پسرارو اسکول میکردیم هر پنجشنبه میرفتیم اونج ...
من الانم بیست سالمه ودوتا بچه دارم اینقدر هیکل و قیافم قشنگه که تو خیابون عروسی عزا همه چشمشون دنبالمه حیففففف
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
خوشبحالت كاش من جات بودم و هرگز با پسر جماعت دوست نميشدم
دوست عادی بودین یا.......؟