2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 73 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره عزیز دارو میخوردم دکتر میگفت از روز 10پریودیت نزدیکی داشته باش تا 20ولی تنبلیش میومد

خداازش نگذره

اسم من الی گلی هست 😎لطفا از کلمه آتونیس صرف نظر کنید ممنون 😊😊😊😊😘❤❤❤
اره عزیز دارو میخوردم دکتر میگفت از روز 10پریودیت نزدیکی داشته باش تا 20ولی تنبلیش میومد

الان بهشون بگی یه زن هلو منتظرته با سر میرن پیشش احمقا خسته شدن خب ازمون اخرش بهشون خیانت میکنیم اونموقع میفهمن که بد بده😣😣😣😣

شرمنده😭😭😭 داریم فوتبال میبینیم 🤣🤣🤣

اخلاق شوهرت و خودت در اوایل زندگیمون ،دقیقا برعکس ما بود،،ینی من اخلاقم مثل شوهرت بود،،و شوهرم مثل تو سیاست داشت،،تونست منو مثل خودش بکنه،الانم راضیم...ولی بعضی اخلاقاش روانیم میکنه .. اصلا غرور نداره ،خیلی رو مخه ،بغل یکی ک میشینه خیلی حرف میزنه مخش رو میزنه ،،هی میخاد ب بقیه بگه چی درستع چی غلط...یاد اخوند میفتم

((هیچکس عوض نمیشه ..خرش از پل میگذره😔))بعله اینطوریاست...
الان بهشون بگی یه زن هلو منتظرته با سر میرن پیشش احمقا خسته شدن خب ازمون اخرش بهشون خیانت میکنیم اون ...

بخدا اگه مردا زنشون بهش محل ندن نیازشونو برطرف نکنن میرن خیانت میکنن اونوقت میگن خب اونجور میخواستم نبود همه حق رو به شوهره میده ما زنا چیکار کنیم

میشه یه صلوات بفرستی مشکل بابام با دعای شما حل شه 😔مرسی
اخلاق شوهرت و خودت در اوایل زندگیمون ،دقیقا برعکس ما بود،،ینی من اخلاقم مثل شوهرت بود،،و شوهرم مثل ت ...

خداروشکر که راضی هستی.

هر آدمی یه ایرادایی داره دیگه. حالا شوهر شمام اینطوریه. شاید اصلا ایراد هم‌محسوب نمیشه. چیکارش داری؟ بزا حرف بزنه.

انقد خانوما میان مینالن که شوهرمون کم رو و خجالتیه. نمیتونه با هیشکی ارتباط برقرار کنه. یا بلد نیست دو کلمه تو جمع حرف بزنه.

سعی کن بپذیری این مساله رو. به خوبیاش فک کن. 

بخدا اگه مردا زنشون بهش محل ندن نیازشونو برطرف نکنن میرن خیانت میکنن اونوقت میگن خب اونجور میخواستم ...

باید خودمونو بکشیم

با دوستام میرم کافه، واس کنکور میخونم،کلا آدم مثبت نگری ام ،آهنگ شاد،رقص،اینترنت و فیلمای طنز

من که تو شهر غریب کسی روندارم چی یه تلفن به مامان یه نی نی سایت شبا هم یه ساعت دور دور کردن 

خداروشکر که راضی هستی. هر آدمی یه ایرادایی داره دیگه. حالا شوهر شمام اینطوریه. شاید اصلا ایراد هم‌م ...

حس میکنم طرف مقابلش کلافه میشه،،نمیدونم ،،،حس بدب دارم نسبت ب این موضوع ،،اصلا خجالتی نیست.رودربایسی ک اصلااااا با هیچکس،،امشب بهش گفتم ول طرف کن چقد فضولی بم گفت تو چرا ایجوری هسی،ازت بدم اومد😂😂الانم بی هیچ حرفی ازون موقه خوابیده

((هیچکس عوض نمیشه ..خرش از پل میگذره😔))بعله اینطوریاست...