2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 73 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان 30ساله هستم، 28 ازدواج کردم

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
الانم خوابیده تا من نزدیکش نشم ازش چیزی نخوام سراغم نمیاد میخوایم بچه دار شیم درست حسابی اقدامم نمیک ...

ب این زوووودی

((هیچکس عوض نمیشه ..خرش از پل میگذره😔))بعله اینطوریاست...
میرم پیشش میگه اه برو حوصله ندارم یا خستم همش منو ازخودش دور میکنه چیکارکنم خب😭😭😭😭😭خداذلیلت کنه ...

عزیزم کتاب "هنر زن بودن" نوشته مارابل مورگان رو دانلود کن و بخون.

و تاپیک من با عنوان " شوهر بداخلاقم رو عاشق خودم کردم" رو هم بخون.

و انجام بده. معجزه میکنه.

الانم خوابیده تا من نزدیکش نشم ازش چیزی نخوام سراغم نمیاد میخوایم بچه دار شیم درست حسابی اقدامم نمیک ...

واا مگه اقدام درستو حیابی میخاد😭😭😢😢

اسم من الی گلی هست 😎لطفا از کلمه آتونیس صرف نظر کنید ممنون 😊😊😊😊😘❤❤❤
میرم پیشش میگه اه برو حوصله ندارم یا خستم همش منو ازخودش دور میکنه چیکارکنم خب😭😭😭😭😭خداذلیلت کنه ...

مال منم هر شب ساعت 10میخوابه الانم جای دعوت بودیم اومد خوابید بقیه شوهر میره سمت خانمش خانمش ناز میکنه ما خودمون میریم سمت شوهرمون اونا ناز میکنن منت میزارن

میشه یه صلوات بفرستی مشکل بابام با دعای شما حل شه 😔مرسی
مال منم هر شب ساعت 10میخوابه الانم جای دعوت بودیم اومد خوابید بقیه شوهر میره سمت خانمش خانمش ناز میک ...

اره بخدا خدا منو بکشه راحت شم 

اسم من الی گلی هست 😎لطفا از کلمه آتونیس صرف نظر کنید ممنون 😊😊😊😊😘❤❤❤
واا مگه اقدام درستو حیابی میخاد😭😭😢😢

اره عزیز دارو میخوردم دکتر میگفت از روز 10پریودیت نزدیکی داشته باش تا 20ولی تنبلیش میومد

میشه یه صلوات بفرستی مشکل بابام با دعای شما حل شه 😔مرسی