سلام بچه ها شما چند سال مجرد بودین؟؟ ینی چند سالگی ازدواج کردید؟؟؟الان چند سالتونه؟؟دلم هوای مجردی کرده منو ۱۶سالگی دادن شوهر ...،،الانم۱۸سالمه،،شوهرم در ظاهر خوبه واسه بقیه ،همه کار میکنه ولی نوبت من ک میشه ،میشه پاچه گیر،همه میگن چه شوهری،،هیچکس هم ندارم واسش درد دل کنم😭مامانم هم گناع دارع غصه میخوره
((هیچکس عوض نمیشه ..خرش از پل میگذره😔))بعله اینطوریاست...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
میرم پیشش میگه اه برو حوصله ندارم یا خستم همش منو ازخودش دور میکنه چیکارکنم خب😭😭😭😭😭خداذلیلت کنه ...
مال منم هر شب ساعت 10میخوابه الانم جای دعوت بودیم اومد خوابید بقیه شوهر میره سمت خانمش خانمش ناز میکنه ما خودمون میریم سمت شوهرمون اونا ناز میکنن منت میزارن
میشه یه صلوات بفرستی مشکل بابام با دعای شما حل شه 😔مرسی