2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 73 پست
حس میکنم طرف مقابلش کلافه میشه،،نمیدونم ،،،حس بدب دارم نسبت ب این موضوع ،،اصلا خجالتی نیست.رودربایسی ...

گناه داره عزیزم. چرا اینجوری بهش گفتی؟

هرگز هرگز غرور همسرتو از بین نبر.

کلافه نمیشن بقیه. اگه بشن،همسرت خودش تشخیص میده حتما.

شما مسئول تربیت کردن ایشون نیستی. 

فقط بیخیال این موضوع بشو. روش حساس شدی. 

بزار کار خودشو بکنه و دیگه هم چیزی در این رابطه بهش نگو.

منظورم از پست قبلیم این بود که این ویژگی شوهر شما شاید یه حُسن به حساب بیاد حتی. بعضی خانوما ترجیح میدن همسرشون مث همسر شما باشه تا اینکه خجالتی و کمرو باشه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تقریبا 1ساله اقدام کردم باردار نشدم 😔

ایشالله میشی،سنی که نداری عزیزم ولی ،همین انتظاره خوبه ،تنبلی داری،،؟؟من دارم،هنو نرفتم واس درمان😪؟؟سیکلم ۳۴روزه هست ،،

((هیچکس عوض نمیشه ..خرش از پل میگذره😔))بعله اینطوریاست...
گناه داره عزیزم. چرا اینجوری بهش گفتی؟ هرگز هرگز غرور همسرتو از بین نبر. کلافه نمیشن بقیه. اگه بشن ...

چون خودم خجالتی و کم رو ام شاید ...

ایشالله میشی،سنی که نداری عزیزم ولی ،همین انتظاره خوبه ،تنبلی داری،،؟؟من دارم،هنو نرفتم واس درمان😪؟ ...

نه ازمتیش دادم مشکلی نداشتم فقط اندتزه تخمک هام کوچیک بود با دارو حل میشه

میشه یه صلوات بفرستی مشکل بابام با دعای شما حل شه 😔مرسی
گناه داره عزیزم. چرا اینجوری بهش گفتی؟ هرگز هرگز غرور همسرتو از بین نبر. کلافه نمیشن بقیه. اگه بشن ...

کلا از سادگیشه و دوست داره به همه کمک کنه ،،،نظر من اینه که تو این دور و زمونه نباید دلسوز کسی باشی،مثلا امشب اومده واس عموم لیست نوشته که چیا ببره کربلا و...،میدونم از مهربونیشه ،ولی خب واقعا آدمای این دوره قدر نمیدونن 

چون خودم خجالتی و کم رو ام شاید ...

شاید.

سعی کن بپذیری اخلاق همسرتو. هرجور که هست. با تمام خوبی ها و حتی بدی هاش. همه ما ایراد داریم. اینجوری هم خودت آرامش پیدا میکنی هم ایشون.

کتاب هنر زن بون که بهت گفتم، یه فصل راجع به این موضوع گفته. 

مهتاب جان بعدا میتونم ازت کمک بخام

شاید. سعی کن بپذیری اخلاق همسرتو. هرجور که هست. با تمام خوبی ها و حتی بدی هاش. همه ما ایراد داریم. ...

هنر عشق ورزیدن با هنر زن بودن فرق داره؟؟

کلا از سادگیشه و دوست داره به همه کمک کنه ،،،نظر من اینه که تو این دور و زمونه نباید دلسوز کسی باشی، ...

خب این که بد نیست😑😑😑😑

چرا میخوای همه چی رو بهش یاد بدی عزیزم؟

مگه بچه است؟

کارش ‌که اشتباه نیست. ولی حتی اگه اشتباهم باشه، خودش دوروز دیگه سرش به سنگ میخوره و متوجه میشه به همه کمک نکنه.

اسم این کار سادگی نیست. مهربونی و خوش قلبیه.