2777
2789

دستگاهم گاستروبک ۴۲۶۰۶ هست

باید سگ جون باشه ولی نیس

کلا رو هم رفته ۴بارم ازش قهوه نگرفتم

دفعه اول قهوه آسیاب شده گرفتم آب رو پرتافیلتر موند و فرداش دیدم از زیر دستگاه خاموش آب رفته

بردم نمایندگی گفتن قهوت ریز بوده و فشار آورده فلان جاش خراب شده دستگاه باز کردن و رسوب زدایی کردن در حالی که یه بار استفاده شده بود!!! بعد دو میلیون و نیم با وجود گارانتی بودن گرفتن

گذشت استفاده نکردم تا اسیاب بخرم خودم آسیاب کنم قهوه رو شاید هفت هشت ماه بعد رسوب زدایی خاموش بود! ایندفه هم زدم باز آب موند تو پرتافیلتر و باز فرداش آب از زیر دستگاه اومده بود

اعصااااابم خورده خیلی

مخزن جدا کردم آب کردم دیدم بعلهههه مشکل از مخزن بوده الکی اینهمه پول ازم گرفتن و کاریش نکردن

حالا نمیدونم چیکار کنم دردسر درست کرده برام🫠

از جای معتبر میخریدی 

به نظرم عوضش کن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا برای قهوه تا ۳ الی ۴ نفر در خانه از موکاپات های ساده یا قهوه جوش استفاده میکنن نه دستگاه ! خب این دستگاه ها بیشتر جنبه ی دکوری داره

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

۴۲۶۰۶ه؟از مخزن آب نمیده؟

از مخزن اب میداد اخرا چشمه راه افتاد 

بردیم نمایندگی  رسوب بسته بود لوله اش ترکیده بود عوضش کردن 

رسوب گیری هم کردن 

الانم کار میکنه ولی یه تنظیم اساسی میخواد 

رو پورتا یکم اب وایمیسته تفاله قهوه قلفتی بیرون نمیاد تیکه تیکه میاد بیرون