2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستانی ک از فرنگی استفاده میکنن حالتون بهم نمیخوره؟ مثلا چندشتون بشهیا آب داخل دستشویی نمیپاشه بهتو ...

من کلا آب می کشم اگر بپاشه بعدم تو خونه فقط من استفاده میکنم اونم چون مینیسک زانوم پاره شده مجبورم

دوستانی ک از فرنگی استفاده میکنن حالتون بهم نمیخوره؟ مثلا چندشتون بشهیا آب داخل دستشویی نمیپاشه بهتو ...

نه عریزم نمی پاشه 

بعد کلا من توالت فرنگی های بیرونو استفاده نمیکنم 

و اینکه واقعا الان دبگه ایرانی برای من خیلی سخته 

هیچ چیز زندگیمون که رند نبود اما گفتیم یه کاربری رندمون نشه😂

منم خوشم نمیاد ولی خیلی راحت تر از توالت ایرانیه به خاطر زانو ها و فشاری که به زانوها میاد میگم ....ولی در غیر اینصورت توالت ایرانی هم یه مزیتی داره نسبت به فرنگی و اونم اینه که در توالت فرنگی به علت طرز نشستن خیلی ببخشید روده ها کامل تخلیه نمیشن ولی در توالت ایرانی به دلیل مدل نشستن و فشار اومدن ،روده ها کامل تخلیه میشن 

من کلا آب می کشم اگر بپاشه بعدم تو خونه فقط من استفاده میکنم اونم چون مینیسک زانوم پاره شده مجبورم

منم زانو درد شدید دارم

و دکتر گفته باید استفاده کنم اما چندشم میشه

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.

منم خوشم نمیاد ولی خیلی راحت تر از توالت ایرانیه به خاطر زانو ها و فشاری که به زانوها میاد میگم .... ...

دقیقااااا

یکی دیگه از معضلاتش اینکه نمیشه درست مدفوع کرد

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.