2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 73 پست

منم 16سالگی نامزد کردم 17سالگی عقد وعروسی الان 19 سالمه الان که عشق و محبت میخوام شوهرم عین مرد سن بالا اصلا حال و حوصله شو نداره 

میشه یه صلوات بفرستی مشکل بابام با دعای شما حل شه 😔مرسی
چشمت بی بلا. یه تاپیک هم چندوقت پیش زدم با این عنوان: "شوهر بداخلاقم رو عاشق خودم کردم" اینم بخونی ...

من الرژی گرفتم ازپروفایلت

اسم من الی گلی هست 😎لطفا از کلمه آتونیس صرف نظر کنید ممنون 😊😊😊😊😘❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 16سالگی نامزد کردم 17سالگی عقد وعروسی الان 19 سالمه الان که عشق و محبت میخوام شوهرم عین مرد سن ب ...

تومن یا من تویم😭😭😭

تومن یا من تویم😭😭😭

😢بخدا نمیدونم چیکار کنم الان هم سن و سالای خودمو میبینم عقدن یا عروسی کردن شوهرش انقد هواشو داره 

شرمنده😭😭😭 داریم فوتبال میبینیم 🤣🤣🤣

مگه یه فوتبال اونقدر خودزنی داره😭😭😭بهشون بگو بیان شوهرمنو بزنن تادل من خنک بشه 

منم 16سالگی نامزد کردم 17سالگی عقد وعروسی الان 19 سالمه الان که عشق و محبت میخوام شوهرم عین مرد سن ب ...

😥😥

((هیچکس عوض نمیشه ..خرش از پل میگذره😔))بعله اینطوریاست...
😢بخدا نمیدونم چیکار کنم الان هم سن و سالای خودمو میبینم عقدن یا عروسی کردن شوهرش انقد هواشو داره&nb ...

میرم پیشش میگه اه برو حوصله ندارم یا خستم همش منو ازخودش دور میکنه چیکارکنم خب😭😭😭😭😭خداذلیلت کنه مرد 

الانم خوابیده تا من نزدیکش نشم ازش چیزی نخوام سراغم نمیاد میخوایم بچه دار شیم درست حسابی اقدامم نمیکنه خسته شدم بخدا دلم گرررفت😔

میرم پیشش میگه اه برو حوصله ندارم یا خستم همش منو ازخودش دور میکنه چیکارکنم خب😭😭😭😭😭خداذلیلت کنه ...

،چن سالشه

((هیچکس عوض نمیشه ..خرش از پل میگذره😔))بعله اینطوریاست...