2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین 😭

310 بازدید | 73 پست

سلام بچه ها شما چند سال مجرد بودین؟؟ ینی چند سالگی ازدواج کردید؟؟؟الان چند سالتونه؟؟دلم هوای مجردی کرده منو ۱۶سالگی دادن شوهر ...،،الانم۱۸سالمه،،شوهرم در ظاهر خوبه واسه بقیه ،همه کار میکنه ولی نوبت من ک میشه ،میشه پاچه گیر،همه میگن چه شوهری،،هیچکس هم ندارم واسش درد دل کنم😭مامانم هم گناع دارع غصه میخوره

((هیچکس عوض نمیشه ..خرش از پل میگذره😔))بعله اینطوریاست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من متولد ۳ مهر ۷۵ و در روز ۲۶ ماه مرداد و سال ۹۶ عقد کردم عالیه خوبه ک ازدواج😍

ما باید حقیقت را می‌گفتیم.و حقیقت این بود: «نه، اصلاً حالم خوب نیست.»اما هیچکس نمی‌دانست چطور با شنیدن این حقیقت کنار بیاید، بنابراین ما راه‌های دیگری برای بیان آن پیدا کردیم...و از هر جایگزین دیگری استفاده کردیم: موادمخدر، مشروبات الکلی، مواد غذایی، پول، بازوهای‌مان، بدن‌های دیگر. ما به حقیقت خود، به جای صحبت کردن از خود غیرواقعی‌مان، عمل کردیم و گند همه‌چیز درآمد!اما ما فقط می‌خواستیم صادق باشیم

من ۲۱ سالگی عقد کردم. الان ۲۷ سالمه.

گاهی دلم هوای مجردیمو میکنه منم. 

ولی اگه از همسرت صددرصد راضی نیستی، کتاب "هنر زن بودن" نوشته مارابل مورگان رو دانلود کن و بخون حتما. معجزه میکنه.

من ۲۱ سالگی عقد کردم. الان ۲۷ سالمه. گاهی دلم هوای مجردیمو میکنه منم.  ولی اگه از همسرت صد ...

مرسی،چشم😚

منم 16 الان 18سالمه..چجوریه مگه

felora1379
مدیر استارتر
تعداد پست: 337

😭😭خیلی فضوله همش میخاد تو کار بقیه دخالت کنه و هی بشینه رو منبر بگه چی درسته چی غلط😏

چشمت بی بلا. یه تاپیک هم چندوقت پیش زدم با این عنوان: "شوهر بداخلاقم رو عاشق خودم کردم" اینم بخونی ...

اونم رو چشم🙂😙😙😙😙