2777
2789

خیلی از دانشمندا و فیلسوفای خارجی راجبش بحث میکنن و اون رو  (راز)میگن بهش..داستانش اینه ک به هرچی فک کنی همون میشه.هرچیزی روبخوای میاد سمتت ولی اگ به نداشتن چیزی فک کنی اونو از دست میدی

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا فراموشش گن اگ روزی یه بارم یادت امد مطمعن باش جذب نمیشه برای من ک اینجوره

یعنی چی کلا فراموش کنم میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم؟

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
خیلی از دانشمندا و فیلسوفای خارجی راجبش بحث میکنن و اون رو  (راز)میگن بهش..داستانش اینه ک به هر ...

منظورم رها سازیه بعد از فکر کردن به چیزی که میخواییم

منظورم رها سازیه بعد از فکر کردن به چیزی که میخواییم

اومممم چجوریاس😦فمیدی ب منم بگو

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 
یعنی چی کلا فراموش کنم میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم؟

بیین من خودم اینجوریم به یه چیز فک میکنم و میگم باید بخرمش بعد کاملا فراموشش میکنم جوری ک.دیگ اون خاستم یادم نمیاد ب مدت کمی. اون چیز ب دستم میرسه ولی امان از چیزی ک همش بش فک کنم اصلا بش نمیرسم ک تو جذب میگن رها سازی وقتی کاملا از ذهنت رهاش میگنی و میسپاریش دست کاینات اونا خودشون ب دستت میرسوننش ......البته گاهی هم انقد به یه چیز فک میکنم عمییییییییق ک همون لخظه جذب میشه این معمولا درمورد اشخاص هست به یه نفر میشینم فک.میکنم ک طرفم کشیده میشه

همینخ که هست  ....اگه زیادی حرف بزنی ازفرداهمینم دیگه نیست  
 بیین من خودم اینجوریم به یه چیز فک میکنم و میگم باید بخرمش بعد کاملا فراموشش میکنم جوری ک.دیگ ...

فکر کنم چله و دعا هم از قانون جذب طبعیت میکنن 

فکر کنم چله و دعا هم از قانون جذب طبعیت میکنن 

تو اگ اعتقادداری با چله و.دعا به خواستت میرسی شک نکن ک میرسی کلا به هرچیزی اعتقادقلبی داشته باشی ازش چیزی بخای بش میرسی مگ نمیبینی هندی ها با یه مجسمه چقد معجزه میبینن 

همینخ که هست  ....اگه زیادی حرف بزنی ازفرداهمینم دیگه نیست  
 تو اگ اعتقادداری با چله و.دعا به خواستت میرسی شک نکن ک میرسی کلا به هرچیزی اعتقادقلبی داشته با ...

من نظرم اینه که اگه فکر میکنیم به اندازه کافی چله و دعا کردیم باید رها کنیم و نه اینکه همش ادامه بدیم و فراموش کنیم تا تو موعدش به خواستمون برسیم نظر شما چیه؟

ی کانال دارم همه جزییاتشو گفته خودمم دارم استفاده میکنم اگ خواستی عزیزم بگوبهم تا لینکشو بهت بدم 

خدایا واسه تو غیر ممکن وجود نداره،غیرممکن های زندگیِ منو ممکن کن🤕👧💪
ی کانال دارم همه جزییاتشو گفته خودمم دارم استفاده میکنم اگ خواستی عزیزم بگوبهم تا لینکشو بهت بدم&nbs ...

سلام عزیزم ممنون میشم آدرسشو بدی🙏🏻