2777
2789
عنوان

هر کی مینی واش فریدولین لطفا بیاد

15414 بازدید | 29 پست

من یه مقدار پول جمع کردم و از اونجایی که واقعا نمیتونم همش بچه رو پوشک کنم و بخاطر اگزمای دستم نمیتونم لباس هاشو با دست بشورم تصمیم گرفتم کهنه شور فریدولین بگیرم،الان واقعا هیچی درباره اش نمیتونم کسی اگه داره نظر بده ،نوشته باید خودت آب بریزی توش ینی چی؟بعد اینکه وقتی شست باید ببرم آب لباس ها رو بگیرم بعد بندازم توی خشک کن؟

میشه برای سلامت نی نیم یه صلوات بفرستید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم میخوام بگیرم لطفا عزیزایی ک مارک دیگه ای دارن ک راضین بگن ماازتجربه این عزیزتن استفاده کنیم با تشکر ویژه از استارتر عزیز

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖

عزیزم لباسشویی دو قلو کلا کاراییش یکیه فقط مارکاش فرق داره منم تازه خریدم مارک بلسون 

اول محفظشو آب میکنی لباسو پودرتو میریزی بعدد زمان میدی بشوره بعد تخلیشو میزنی دوباره آب میکنی تا آب بکشه دیگه دست خودته چند بار آب بکشی بعدم میندازی تو محفظه بغلش زمان خشکن میدی تا لباسو خشک کنه

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

تک قلوئه؟

اگه آره اول آب میریزی تا یه ارتفاعی با شوینده بعد زمان میدی تا بشور بعد شلنگو آزاد میکنی آبش بره بعد همینکه دوباره زمان میدی همزمان با شیلنگ آب میریزی توش که لباس پاک بشه بعد که تموم شد سبدشو جا میزنی لباسو توش میریزی و برنامه آبکشی میدی و تموم!

یه روزی میاد که حال همممون خوب باشه...

من مارک بلسون 480 خریدم الان همشون تو همین رنج قیمته یه قلو صد تومن ارزونتره

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
تک قلوئه؟ اگه آره اول آب میریزی تا یه ارتفاعی با شوینده بعد زمان میدی تا بشور بعد شلنگو آزاد میکنی ...

این ک خیلی سخته ندارن مدل دیگه مثل لباسشویی های بزرگ باشه

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖