2777
2789
عنوان

هر کی مینی واش فریدولین لطفا بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 15422 بازدید | 29 پست

من فعلا جلو حمام گذاشتم تو حمام دائم باشه خوب نیست 

سبک هر موقع بخوام میذارم تو حمام میشورم 

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
اسونه تازه من بچه ندارم لباسایه خودمو شوهرمو میندازم توش شلوار لی و پیراهن

میشه خواهش کنم عکسشو بدی اونایی ک من توفروشگاه دیدم خیلی کوچولو تمیز میشوره

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم برای لباسای دخترم خریدم خیلی کاربردیه!!!

واینکه  اول لباسا رو میشوره بعدش بایدبزاری داخل خشک کن وپنج دقه آب بهش وصل باشه وخوب ک کف لباسا روگرفت آب وقطع کنی وبزاری خشک بشن

نه ماه انتظار،، یک عمرنگرانی!!! حس آزاددخترانه رابه مهرمادری دادن بزرگترین ایثاریک زن است😊😇😍
منم برای لباسای دخترم خریدم خیلی کاربردیه!!! واینکه  اول لباسا رو میشوره بعدش بایدبزاری داخل خ ...

به لوله آب متصل میشه ؟چجوری باید آب بریزی؟میشه اسم مدلش رو بگی

میشه برای سلامت نی نیم یه صلوات بفرستید 
به لوله آب متصل میشه ؟چجوری باید آب بریزی؟میشه اسم مدلش رو بگی

آره میشه، هم دائمی وصل میشه ،  هم سیار

همین مدل فریدولین هستش ودوقلو،، سه سال پیش خریدم۳۷۰ 

نه ماه انتظار،، یک عمرنگرانی!!! حس آزاددخترانه رابه مهرمادری دادن بزرگترین ایثاریک زن است😊😇😍
آره میشه، هم دائمی وصل میشه ،  هم سیار همین مدل فریدولین هستش ودوقلو،، سه سال پیش خریدم۳۷۰&nbs ...

اسم مدلش رو هر وقت تونستی یه نگا میندازی بهم بگی؟بالاش نوشته ،احتمالا مال شما SW35باشه

میشه برای سلامت نی نیم یه صلوات بفرستید 
میشه خواهش کنم عکسشو بدی اونایی ک من توفروشگاه دیدم خیلی کوچولو تمیز میشوره

عزیز امشب خونه خواهرشیم فردا یادم بنداز...از بازار من یکم بزرگتره اره بنظر من تمیز میشوره بستگی ب چرک لباست داره چون من لباسام فقط عرقیه شوهرم یککم چرک ولی درکل راضی ام

عزیزم من یه مطلب دیدم که بهترین مینی واش ها رو معرفی کرده و راهنمای خریدش رو هم گذاشته. خوبه به نظرم.

لینکش و می‌گذارم دوست داشتید ببینید شاید کمکتون کنه     

لینکش اینه: برای دیدن راهنمای خرید مینی واش کلیک کنید

🌟❤ خوش تر از دوران عشق ایام نیست ❤🌟